Μετά το ομοφοβικό παραλήρημα που έκανε για τον Στέφανο Κασσελάκη και το κύμα αντιδράσεων που ξεσήκωσε, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, του ΑΝΤ1 καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα.

Ο Δήμαρχος Βόλου συνέχισε απτόητος και καθόλου μετανιωμένος, δήλωσε ότι το 90% των Ελλήνων επικρίνουν όπως ο ίδιος, τον Στέφανο Κασσελάκη, διαμήνυσε ότι θα πρέπει να παρέμβει πρώτα η δικαιοσύνη για το «φρούτο» που ήρθε εδώ και ξαφνικά θα πρέπει να έχουμε δίπλα μας όλοι έναν ράφτη (Τάιλερ) συνοδό και διευκρίνισε πως «Η λέξη π…δες πήγαινε στο Kασσελάκη και όχι στους ομοφυλόφιλους». Λίγη ώρα τώρα μετά το νέο του ξέσπασμα υπήρξε για τον ίδιουπήρξε παρέμβαση του Αρείου Πάγου – «Μπορεί να υποκινήσει μίσος κατά των ομοφυλόφιλων».

Πέραν του κυρίου Κασσελάκη από τα βέλη του δεν ξέφυγαν και άλλα πρόσωπα της επικαιρότητας όπως η Έλενα Ακρίτα για την οποία δήλωσε «άνθρωποι σαν κι αυτή κατέστρεψαν την Ελλάδα. Απατεώνες όλοι. Είχε πεθάνει η μάνα της και έπαιρνε τη σύνταξη και την έτρωγε».

Άμεση ήταν η παρέμβαση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία προχώρησε σε μια οργισμένη αντίδραση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αποκαλώντας τον Αχιλλέα Μπέο άθλιο ψεύτη και ελεεινό συκοφάντη και έκανε γνωστό πως προχώρησε σε αγωγή.

«Ποια Ακρίτα; Αυτή που τρώει τη σύνταξη της (πεθαμένης) μάνας της»;

Μπέος στον Λιάγκα.

Μπέο πες αλεύρι, η Ακρίτα σε γυρεύει. Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη, έπιασες εμένα στο στόμα σου; Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο.

Δεν θα περάσεις καλά μαζί μου. Καθόλου καλά» έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση και ακολούθησαν οι εξής:

«Η μάνα μου ζει και βασιλεύει, αλήτη. Ε αλήτη».  

«Ο δε Λιάγκας απάντησε “α, δεν τα ξέρω εγώ αυτά”».

«Την αγωγή μου θα την παραλάβει σήμερα, κανονίστηκε. Κι ευτυχώς εδώ δεν χρειάζεται να προηγηθεί εξώδικο, γιατί δεν πρόκειται για ανάρτηση σε δικό του μέσον. Κατευθείαν στο ζουμί».

«Ποια Ακρίτα; Αυτή που τρώει τη σύνταξη της (πεθαμένης) μάνας της»; Μπέος στον Λιάγκα. Μπέο πες αλεύρι, η Ακρίτα σε…

Posted by Elena Akrita on Monday, October 9, 2023