Αισιόδοξος ότι οι παίκτες του θα παίξουν χωρίς το άγχος της διοργανώτριας χώρας και ότι θα κατορθώσουν να φτάσουν στην νίκη κόντρα στην Ρωσία, δήλωσε ο προπονητής της εθνικής Πολωνίας, Φράντσισεκ Σμούντα, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Euro 2012.

«Θέλω να πιστεύω ότι το ψυχολογικό βάρος που είχαμε πριν τη διοργάνωση έχει φύγει και στα επόμενα παιχνίδια δεν θα έχουμε την ίδια πίεση. Εννοείται πως και για μένα ισχύει το ίδιο. Είναι σαν να υπάρχουν 40 εκατομμύρια άνθρωποι πίσω από την πλάτη μου. Ένιωθα την… ανάσα τους, τόσο στο ματς της πρεμιέρας, όσο και στις προπονήσεις», τόνισε ο 63χρονος τεχνικός.

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερο, εκτός από το γεγονός ότι πρόκειται για έναν μεγάλο αγώνα, που μπορεί να προσφέρει θαυμάσιο θέαμα στους φιλάθλους», σχολίασε για την αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο χώρες και πρόσθεσε: «Το πιο σημαντικό είναι να μην χάσουμε. Η Ρωσία έχει να μας νικήσει από το 1996, ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν».

Πηγή: sport-fm.gr