Υπέρ της επιστροφής όλων, ακόμα και του Πάνου Καμμένου τάχθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη. «Όλοι είναι παιδιά του Κωνσταντίνου Καραμανλή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Π. Ψωμιάδης, ο οποίος, όπως είπε, αναλαμβάνει έπειτα από πρόσκληση του Α. Σαμαρά τη στρατηγική της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης είπε: «Αναλαμβάνω αλλά όχι με τις θέσεις της ΝΔ σε ότι αφορά στο μνημόνιο. Εγώ ήμουν απέναντι στο συγκεκριμένο μνημόνιο, όχι ότι είμαι ενάντια σε μία δανειακή σύμβαση που θα αφορά το κράτος, την γραφειοκρατία και την διαφθορά».

Πρόσθεσε επίσης: «Να τηρήσουμε πολλά από την δανειακή, όχι να ξεπατώσουμε τους Έλληνες με νέες θυσίες. Να διαπραγματευθούμε σκληρά για ένα ηπιότερο μνημόνιο».

Σε ό,τι αφορά το χώρο της κεντροδεξιάς, ο Π. Ψωμιάδης είπε: «Είπα στον κ. Σαμαρά πως πολλά πρέπει να αλλάξουν στην κεντροδεξιά. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να φτάσουμε στην επιτυχία, απέναντι σε μία ανεύθυνη, επικίνδυνη, μηδενιστική αριστερά».

Παράλληλα, τόνισε ότι αντίπαλος είναι ο κακός εαυτός της κεντροδεξιάς, ενώ ότι η παράταξη (της ΝΔ) ταλαιπωρείται για προσωπικούς και εγωϊστικούς λόγους.