«Πληρωμένη απάντηση» στο Βενιζέλο η δήλωση Καστανίδη

Κατσέλη: Επικροτώ τη δήλωση του Χάρη Καστανίδη


ArchiveΕΚΛΟΓΕΣ 2012
21:38
16/05/2012
«Πληρωμένη απάντηση» στο Βενιζέλο η δήλωση Καστανίδη
2
loading

«Επικροτώ τη δήλωση του Χάρη Καστανίδη. Αποτελεί πληρωμένη απάντηση στους ισχυρισμούς του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι η πρόταση ορισμού του Γεράσιμου Αρσένη ως υπηρεσιακού Πρωθυπουργού είναι προϊόν πολιτικής συναλλαγής μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ‘Κοινωνικής Συμφωνίας’», δήλωσε η πρόεδρος του κόμματος Λούκα Κατσέλη, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΚΟ της Κοινωνικής Συμφωνίας είχε δηλώσει ότι η πρόταση του κ. Τσίπρα «δεν σημαίνει ότι η Κοινωνική Συμφωνία είναι παράρτημα οποιουδήποτε κόμματος ή ιδιοκτησία οποιουδήποτε στελέχους της».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar Olympic

  Η Κοινωνική Συμφωνία δεν είναι πια παράρτημα του ΠΑΣΟΚ άλλα του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί; Λοιπόν τώρα το ΣΥΡΙΖΑ έχει τα μεγάλα ποσοστά ενώ το ΠΑΣΟΚ πέφτει άρα στο πολύ ποσοστό θα πάμε να γίνουμε παράρτημα δηλαδή στο ΣΥΡΙΖΑ. Τσίπρα συνέχιζε να μαζεύεις τα απορρήματα του ΠΑΣΟΚ και να δείχνεις ποιος είσαι

  1. avatar Mathitis93

   Είναι σαν τον Θεό Ιανό: το ένα πρόσωπο του σάπιου ΠΑκιστανοΣΟΚ πήγε στην ΔΗΜοκρατική ΑΡπαχτή ΑνεμοδούΡα και τό έτερο πρόσωπο πάει στον τσύριζα!
   ΟΥΣΤ και στους 4!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει