Επιδρομή της Χρυσής Αυγής σε εκλογικό κέντρο του Περιστερίου καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ανακοίνωση της. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «νωρίς το πρωί, ομάδα 30 μελών της ναζιστικής οργάνωσης εισέβαλλαν στο 6-8 Λύκειο Περιστερίου. Έκαναν πορεία μέσα στο εκλογικό κέντρο με επιθέσεις και προπηλακισμούς ενάντια στους εκπροσώπους των κομμάτων της Αριστεράς που βρίσκονταν καθώς και σε πολίτες που είχαν πάει για να ψηφίσουν.

Με εμετικά φασιστικά συνθήματα προειδοποιούσαν για το τι θα συμβεί στο μέλλον, απειλώντας την Αριστερά και όσους διαμαρτύρονταν για αυτή την πρωτοφανή προσπάθεια τρομοκράτησης του εκλογικού σώματος και παρέμβασης στην εκλογική διαδικασία.

Μετά τις έντονες αποδοκιμασίες αποχώρησαν δηλώνοντας σαφώς ότι θα συνεχίσουν τέτοιες επιθέσεις όλη μέρα και ειδικότερα ότι θα μεταβούν στην Πετρούπολη με στόχο την καταστροφή του εκλογικού κέντρου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δηλώνει οργισμένη για την απάθεια της αστυνομίας μπροστά στα γεγονότα, παρότι ο ρόλος της είναι η διασφάλιση της ομαλής εκλογικής διαδικασίας. Επίσης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, κλιμάκιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, συναντήθηκε με τον ίδιο τον διευθυντή του Β΄Α.Τ.

Περιστερίου για να περιγράψει ό,τι διαδραματίστηκε καθώς και τις προθέσεις τους. Ωστόσο και εκεί η απόκριση ήταν μια αδιάφορη δήλωση ότι θα ενημερωθούν οι αρμόδιοι.
«Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει στον ελληνικό λαό τόσο τη στάση της Χρυσής Αυγής όσο και την ανοχή της από το κράτος.

Τις στιγμές αυτές απεργάζονται νέες φασιστικές επιδρομές, για να τρομοκρατήσουν και να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα. Οφείλουμε όλοι να είμαστε σε επαγρύπνηση ώστε να μη ζήσει ποτέ ξανά αυτός ο τόπος τη φρίκη του φασισμού και του ναζισμού. Μαζικά ο ελληνικός λαός να υπερασπιστεί τα δημοκρατικά δικαιώματά του» καταλήγει η ανακοίνωση.