Ακόμη και αν βαρεθήκατε να βλέπετε βίντεο και να ακούτε μοτοσικλέτες με μεγάλους V8 κινητήρες, ιδού μια ευχάριστη έκπληξη μοτοσικλέτας με 12κύλινδρο μοτέρ από Lamborghini!

Η σίγουρα custom και οπωσδήποτε power cruiser μοτοσικλέτα έκανε την εμφάνισή της στο τελευταίο event-show Caffeine and Octane στην πόλη Alpharetta των ΗΠΑ.

Όπως ήταν φυσικό έκλεψε την παράσταση ανάμεσα στα πολλά και εντυπωσιακά τετράτροχά που βρίσκονταν στο πάρκινγκ με τον ήχο της να τραβά ενστικτωδώς όχι μόνο τον άνθρωπο που βιντεοσκοπούσε εκείνη την ώρα αλλά και αρκετούς γύρω του.

Κρίμα που ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης της δεν άνοιξε περισσότερο το γκάζι και δεν κράτησε το μοτέρ ζωντανό για λίγο περισσότερο. Όπως και να έχει το ανεπανάληπτο 12κύλινδρο γουργουρητό λίγο πάνω από το ρελαντί κατάφερε να μας ζεστάνει αυτή τη χειμωνιάτικη μέρα!

«Όπως και ένας μέσος σκουπιδοτενεκές», ακούγεται να λέει κάποιος αστειευόμενος από το πλήθος προκαλώντας τα γέλια των παρευρισκόμενων και φυσικά του ιδιοκτήτη που βρίσκει τη μοτοσικλέτα του «βαριά με πολύ χαμηλές ταχύτητες».

Δείτε ή μάλλον… ακούστε το βίντεο…

Πηγή: mototriti.gr