Το πιο καυτό νέο στους δύο τροχούς

Δεν είναι e-bike, δεν είναι μηχανή, είναι κάτι που μάζεψε 2 εκατ. ευρώ για να βγει στην αγορά


ΜΟΤΟΝΕΑ
8:16
14/11/2019
Το πιο καυτό νέο στους δύο τροχούς
1
loading

Juiced Scorpion το λένε και στην εκστρατεία χρηματοδότησής του από τον κόσμο στην πλατφόρμα Indiegogo συγκέντρωσε 1.994.720 ευρώ.

Κι αυτό για ένα δίτροχο που θολώνει τα όρια μεταξύ ηλεκτρικού ποδηλάτου και μηχανής, για το νέο γέννημα του startup από το Σαν Ντιέγκο, Juiced Rides, που ζητά μάλιστα 1.351 ευρώ για το μοτέρ των 750W και 1.983 ευρώ για το χιλιάρι!

Κάλλιο όλα αυτά να έχουν καλό λόγο ύπαρξης δηλαδή.

Το Scorpion συνεχίζει τη νοσταλγική παράδοση της ηλεκτροκίνητης Juiced, κάτι που θα αγαπήσουν όσοι πρωτοκαβάλησαν μηχανάκι στα 70s.

Το δυνατό του σημείο είναι η ικανοποιητικότατη μπαταρία του, αλλά και το υπέροχο στιλ του. Αυτά ξεχωρίζει και ο γενικός διευθυντής της φίρμας, Tora Harris, που δεν ήθελε άλλο ένα βαρετό e-bike εκεί έξω.

Δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα: η βασική έκδοση Scorpion με το 750άρι μοτέρ και την μπαταρία των 672Wh (52V, 13Ah) και το Hyper Scorpion με τον 1.000 watt ηλεκτρικό κινητήρα και την μπαταρία των 998,4Wh (52V, 19.2Ah). Οι μπαταρίες είναι φτιαγμένες από την LG.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του που ξεχωρίζουν είναι η διπλή ανάρτηση, κάτι που συναντάμε συνήθως σε κανονικές μοτοσικλέτες.

Οι τιμές που αναφέρθηκαν μάλιστα είναι προνομιακές, καθώς το μηχανάκι είναι ακόμα σε στάδιο παραγωγής. Όταν κυκλοφορήσει στην αγορά τον Μάρτιο του 2020, θα είναι ακόμα ακριβότερο.

Ο κόσμος το αγάπησε όμως και μάλιστα πολύ, κι αυτό προφανώς είναι αρκετό…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Giorgis

    Μοτοποδήλατο λέγεται.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει