Μικρομεσαίο sport έρχεται από την BMW

Προσθήκη fairing αλλά και αλλαγές στην θέση οδήγησης στην «ντυμένη» G310R


ΜΟΤΟ
14:40
12/01/2016
Μικρομεσαίο sport έρχεται από την BMW
loading

Τον κωδικό U69 και αλλαγές που αφορούν στην απόδοση θα φέρει η φημολογούμενη νέα έκδοση του naked G310R, που πρόκειται να βάλει τους Βαυαρούς στην κατηγορία των μικρομεσαίων sport μοτοσικλετών.

Η μοτοσικλέτα θα βασίζεται φυσικά στο G310R που παρουσιάστηκε πρόσφατα αλλά η προσθήκη fairing, η διαφορετική εργονομία που θα προκύψει από την πιο sport θέση οδήγησης όσο και οι αλλαγες σε κινητήρα και κιβώτιο, θα διαμορφώνουν μια έκδοση αρκετά διαφοροποιημένη σε σχέση με το naked, προκειμένου να μην υπάρχει εσωτερικός αναταγωνισμός μεταξύ των δυο μοντέλων.

Την εξέλιξη της μοτοσικλέτας έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου η BMW, ενώ θα κατασκευάζεται από την ινδική TVS, όπως άλλωστε και τo G310R. Φαίνεται λοιπόν ότι γίνεται πράξη ο στρατηγικός σχεδιασμός της BMW, που θέλει η συνεργασία με την TVS να έχει ως αποτέλεσμα πληθώρα νέων μοντέλων μικρού και μεσαίου κυβισμού.

Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες για την παρουσίαση ενός μεσαίου κυβισμού on-off, από την σύμπραξη των δυνάμεων BMW και TVS.

ghehn2

Πηγή: mototriti.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει