Το πρόγραμμα Yard Built της Yamaha είναι αυτό ακριβώς, η περιέργεια της εταιρίας να δει πώς οραματίζονται άλλοι κατασκευαστές τα μοντέλα που βγαίνουν από τις γραμμές παραγωγής της.

Κι αυτή τη χρονιά ήταν το XSR700 που είχε την τιμητική του, το ευέλικτο μηχανάκι των 700 κυβικών με τη μεγάλη ροπή και την ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία για «πειράγματα».

Τα βλέμματα έκλεψε ωστόσο η εκδοχή της Hookie Co για το XSR700, που το έκανε ακόμα πιο σύγχρονο αισθητικά, απορρίπτοντας τις καμπύλες για χάρη των γωνιών.

Grasshopper τη λέει η Hookie και αντλεί έμπνευση από τον κόσμο του μοτοκρός, με το καινούριο και χειροποίητο αλουμινένιο ντεπόζιτο να κλέβει την παράσταση με το κίτρινο ακρυλικό και τον LED φωτισμό του.

Η σέλα από αλκαντάρα και οι άλλες μοντερνιές δεν πέρασαν στα ψιλά του κόσμου των δύο τροχών και η Hookie προγραμματίζει τώρα να ρίξει στην αγορά το κονσεπτάκι της.

Όλα τα ακρυλικά μέρη έχουν στερεωθεί μάλιστα στη μοτοσικλέτα με εξαρτήματα που βγήκαν από τρισδιάστατο εκτυπωτή…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.