Τα CTX700 και CTX700N παρουσίασε η Honda. Τα δύο νέα cruiser, χρησιμοποιούν το μοτέρ των NC700 και εγκαινιάζουν μια νέα σειρά μοτοσικλετών για τη ιαπωνική εταιρεία.

«Αυτά τα νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν σήμερα είναι (μόνο) τα πρώτα από μία ολόκληρη οικογένεια μοτοσικλετών CTX…» δήλωσε ο υπεύθυνος Τύπου της Honda Αμερικής, Bill Savino ο οποίος πρόσθεσε πως στο μέλλον θα δούμε και άλλες μοτοσικλέτες αυτής της σειράς οι οποίες όμως θα διαφέρουν μεταξύ τους ως προς την χωρητικότητα αλλά και την αρχιτεκτονική των μοτέρ τους. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη συνήθη πρακτική των κατασκευαστών οι οποίοι χρησιμοποιούν ακρωνύμια για να χαρακτηρίσουν μια οικογένεια μοντέλών που φέρουν ένα συγκεκριμένο τύπο κινητήρα.

Στη περίπτωση των CTX-με το ακρωνύμιο να μεταφράζεται σε Comfort (άνεση), Technology (τεχνολογία) και eXperience (εμπειρία)-μετράνε περισσότερο τα γενικότερα και πιο αόριστα χαρακτηριστικά που μπορεί να μοιράζονται κάποιες μοτοσικλέτες.

Η νέα σειρά της Honda θα χαρακτηρίζεται σε γενικές γραμμές από υψηλά επίπεδα άνεσης και τεχνολογίας αλλά και της μοναδικής οδηγικής εμπειρίας που θα προσφέρουν στον αναβάτη τους με έμφαση στην ευκολία στους χειρισμούς και τις δυνατότητές τους σε ένα ευρύ πεδίο χρήσης.

Πηγή: autotriti.gr