Για τις μέρες που πέρασε στο Survivor All Star μίλησε ο Στάθης Σχίζας. Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού είχε φύγει στη μέση του διαγωνισμού, καθώς οι συνθήκες διαβίωσης τον είχαν προβληματίσει αρκετά.

Ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε σήμερα καλεσμένος της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», όπου και μίλησε για την τότε οικειοθελή αποχώρησή του. Ο ίδιος έριξε περισσότερο φως σε εκείνο το γεγονός, λέγοντας ότι «γύρισα πίσω και ηρέμησε η ψυχή μου».

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο ίδιος ρωτήθηκε για το εάν μετάνιωσε που αποχώρησε από το Survivor All Star, ο ίδιος απάντησε πως «γενικά δεν μετανιώνω για πράγματα στη ζωή μου. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Γύρισα πίσω, για κάποιο λόγο γύρισα πίσω. Δεν μου ταίριαζε εμένα, με τους συγκεκριμένους ανθρώπους που ήμουν εκεί πέρα, να μπορέσω να συμβιώσω. Γύρισα πίσω, ηρέμησε η ψυχή μου. Τελείωσε το παιχνίδι. Τέλος καλό, όλα καλά».

«Η αγάπη που πήρα από τον κόσμο μόλις βγήκα, πραγματικά αισθάνομαι λες και ξανακέρδισα το Survivor, γιατί κέρδισα τον κόσμο, παρόλο που δεν κέρδισα το έπαθλο. Η αγάπη που πήρα από τον κόσμο δεν συγκρίνεται με κανένα έπαθλο», είπε, στη συνέχεια.

Στην ερώτηση του εάν θα μπει στο επόμενο Survivor που ετοιμάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο Στάθης Σχίζας απάντησε στον Τριαντάφυλλο πως «αν το συζητήσουμε και μπεις κι εσύ γιατί κάτι έχεις αφήσει στη μέση, εγώ μπαίνω».