Ανανεωμένο θα γυρίσει στον «αέρα» του Ant1 το «Πρωινό». Νέα πρόσωπα θα εμφανιστούν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα ενώ συνεργάτες που, οι τηλεθεατές είχαν συνηθίσει να βλέπουν μέσα από την συχνότητα του Ant1, έληξαν την συνεργασία τους με τον σταθμό.

Το πρωί της Τετάρτης (19/07), ο Ant1 πραγματοποίησε την καθιερωμένη του ενημέρωση στους τηλεοπτικούς συντάκτες σχετικά με το πρόγραμμα του 2023-20204. Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος στου σταθμού, Τζώρτζης Ποφάντης παρουσίασε τα νέα προγράμματα που θα μας απασχολήσουν την ερχόμενη σεζόν ενώ ενημέρωσε και για τις αλλαγές στις ήδη υπάρχουσες εκπομπές.

Όπως έγινε γνωστό και επίσημα λοιπόν, η Μπέττυ Μαγγίρα συμφώνησε με τους υπεύθυνους του Ant1 και από την ερχόμενη σεζόν θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Σε ότι αφορά όμως το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα, οι εκπλήξεις ήταν δύο

Από τη μία η «έξοδος» της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου από την εκπομπή και η είσοδος τριών νέων προσώπων τα οποία θα πλαισιώσουν τον παρουσιαστή.

Τέλος η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Τέλος στην συνεργασία της με τον Ant1 φαίνεται πως έβαλε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αφού η μαγείρισσα ήταν το μόνο πρόσωπο που απουσίαζε από τη φωτογραφία με τους συνεργάτες του «Πρωινού» την οποία έδειξε ο Τζώρτζης Ποφάντης στους τηλεοπτικούς συντάκτες.

Η φωτογραφία που έδειξε ο κ. Ποφάντης ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα όσα είχαν διαρρεύσει το τελευταίο διάστημα για την συνεργασία ανάμεσα στην τηλεμαγείρισσα και τον Ant1 αλλά και όσα είχε αναφέρει ο Γιώργος Λιάγκας στην τελευταία εκπομπή της σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του Ant1 είχε αφήσει να εννοηθεί πως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ενδέχεται να μην είναι μέλος της ομάδας του την ερχόμενη σεζόν.

«Η φίλη μου Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήρθε εδώ φέτος για να με στηρίξει, επειδή ήξερα ότι κάνω μια μεγάλη προσπάθεια από την αρχή. Η Αργυρώ είναι φίλη μου πάνω από όλα, Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μπορεί να είναι του χρόνου μαζί μας, μπορεί και να μην είναι. Εγώ θέλω πολύ να είναι, όμως είναι μια δικιά της απόφαση, υπάρχουν και κάποιες άλλες παράμετροι. Είσαι φίλη μου, σε αγαπάω πάρα πολύ, είναι η καλύτερη μαγείρισσα» είχε πει στην τελευταία εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας.

Τα τρία νέα πρόσωπα που μπαίνουν στην ομάδα

Με τρία νέα πρόσωπα θα στελεχωθεί η ομάδα της πρωινής εκπομπής του Ant1 την ερχόμενη σεζόν. Ο κ. Τζώρτζης Ποφάντης ανακοίνωσε τα ονόματα που θα βρεθούν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Ποια είναι αυτά; Η Ελένη Βουλγαράκη, ο Βαγγέλης Περρής και η Ναταλία Ανδρικοπούλου την ερχόμενη σεζόν θα είναι μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα στον «αέρα» του Ant1.