Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει». Στο σημερινό επεισόδιο που θα προβληθεί στις 22:40 από την συχνότητα του Alpha η Μυρτώ δείχνει στον Πόντικα τι πραγματικά αισθάνεται. Ακόμη, μέσα στη δίνη της ημέρας των εκλογών και τους πανηγυρισμούς των νικητών, η Αγλαΐα παίρνει το μοναδικό δρόμο που αισθάνεται πως της απέμεινε με το Στέλιο ανήμπορο, αλλά και αποφασισμένο να μην αντισταθεί άλλο.

Επιπλέον, τυφλωμένος από το μίσος ο Χρήστος αρνείται να δεχτεί τη διέξοδο που του προτείνει η Βάσω και εκείνη ξέρει πως έφτασε η ώρα να αποφασίσει.

Αυτή η νύχτα μένει

Επίσης, η Διαμάντω αναλαμβάνει δυναμικά δράση ώστε να σπάσει την απομόνωση του Στρατή, όμως εκείνος αντιστέκεται γλιστρώντας όλο και πιο βαθιά στο σκοτάδι.

Αυτή η νύχτα μένει

Η Ζέτα κρατιέται όλο και λιγότερο από το όνειρο που σβήνει. Η προειδοποίηση του Φώτη ταρακουνά τον Πόντικα και τον στρέφει εκεί που πρέπει. Η απελπισμένη προσπάθεια της Βρεττώς να βρει λύσεις για το Γιώργη και τη Νίτσα μένει άκαρπη.

Δείτε το trailer:

Βρείτε όλα τα επεισόδια της σειράς καθώς και επιπλέον υλικό, στη διεύθυνση: https://www.alphatv.gr/show/auti-i-nuhta-menei/