Στην τελευταία εκπομπή του «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε την Παρασκευή (30/6) η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της πορεία, στα παιδικά της χρόνια, αλλά και στην ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που πέρασε πρόσφατα στη ζωή της, με αφορμή ένα τηλεφώνημα που είχε κάνει στον παρουσιαστή.

«Θέλω να αφήσω ελύθερα τα παιδιά μου, να βρω τη δύναμη. Εγώ δεν “απέρριψα” τους γονείς μου μικρότερη. Μου βγήκαν πολλά πράγματα στη συνέχεια που θα έπρεπε να είχα αντιμετωπίσει. Θα ήταν καλύτερο τα πράγματα να είχαν γίνει στην ώρα τους. Όταν κρατάς πράγματα μέσα σου και τα λες πολύ αργότερα, μπορεί να γίνει μία μεγάλη έκρηξη. Να επαναστατήσεις στους γονείς σου στα 40 είναι αστείο. Μου συνέβη, όμως. Μίλησα στη μαμά μου για πράγματα όταν ήμουν 40 και κάτι» είπε αρχικά αναφερόμενη στα παιδιά της και στη σχέση της με τους δικούς της γονείς.

Η απώλεια της μητέρας της είναι ένα βίωμα που την πόνεσε όσο τίποτα άλλο. Τον περασμένο χρόνο πέρασε πολύ δύσκολα, αλλά πλέον κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία και σε αυτό ρόλο έπαιξε και η βοήθεια που αναζήτησε σε ειδικό. Μίλησε γι’ αυτή την περίοδο παίρνοντας ως αφορμή το τηλεφώνημα που είχε κάνει στον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Ήταν πολύ άσχημη περίοδος η περσινή. Αυτό ήταν ένα σπαρακτικό τηλεφώνημα, το θυμάμαι. Ήταν να έρθω το καλοκαίρι, να είμαστε μαζί και λόγω όλων αυτών δεν μπόρεσα τελικά», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

«Στη δική μου περίπτωση είχα φτάσει τόσο πάτο, που μετά είχε μόνο επάνω να πάει. Άλλοι άνθρωποι με αντίστοιχες δυσκολίες μπορεί να μην αισθανθούν το ίδιο. Μου είχαν πέσει πολλά μαζεμένα και αποφάσισα ότι πρέπει να με φροντίσω. Εννοείται ότι πήγα σε ειδικό», παραδέχτηκε αμέσως μετά για να καταλήξει: «Θέλω να τα βλέπω αισιόδοξα και χαρούμενα τα πράγματα στο μέλλον».

Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό – Η συγκίνηση on air

Αυλαία έριξε την Παρασκευή (30/6) η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές για το καλοκαίρι.

Οι δυο παρουσιαστές έκαναν τον απολογισμό της τηλεοπτικής σεζόν και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβρη.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά. Θέλω να σε ευχαριστήσω κι εσένα. Ήταν μια πολύ ωραία συνεργασία, τη χάρηκα ιδιαίτερα. Σε ευχαριστώ για όλα. Είναι τίτλοι τέλους αυτής της σεζόν. Θα καθίσουμε για ένα δίμηνο και θα επιστρέψουμε την ίδια ώρα εδώ στην ΕΡΤ. Καλό καλοκαίρι, να είστε καλά», είπε από την πλευρά του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η Τζένη Μελιτά, συναισθηματικά φορτισμένη ανέφερε: «Ευχαριστώ για τον χρόνο που έχετε επιλέξει να μοιραστείτε μαζί μας, τα μεσημέρια σας. Είναι πάρα πολύ τιμητικό. Και θα τα πούμε του χρόνου».