Η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως την επόμενη εβδομάδα δεν θα κρατάει το τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής της «T-Live» στον Alpha και πως τα ηνία θα κρατούν δύο καλοί συνάδελφοί της.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες και στη λεζάντα αποκάλυψε ότι την επόμενη εβδομάδα τα ηνία της εκπομπής θα πάρει η Γιώτα Κηπουρού και ο Παναγιώτης Σουρέλης, με την ίδια να επιστρέφει στο πόστο της τον Σεπτέμβριο.

Μάλιστα, όπως έγραψε, η ανάρτηση αυτή έγινε ώστε να μην υπάρξουν… θεωρίες συνομωσίας.
Συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου έγραψε: «Φορώντας το υπέροχο σύνολο της αγαπημένης μου @katko_designs θέλω να ευχαριστήσω τον @alphatv που μου επέτρεψε να αφήσω στο τιμόνι του @tlive_alphatv δυο άξιους συναδέλφους για την επόμενη εβδομάδα, τη @giotak_ και τον @panagiotis_sourelis.

Προς αποφυγήν …σεναρίων συνομωσίας, είμαι καλά στη υγεία μου και από Σεπτέμβρη θα είμαι κανονικά στο πόστο μου για να συνεχίσουμε την εκπομπή που ο κόσμος στήριξε και αγάπησε, με ακόμη περισσότερη όρεξη και φρέσκιες ιδέες».