Στο πλατό της εκλογικής εκπομπής του Alpha φιλοξενήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και μοιράστηκε τη δική της εμπειρία από τις συνεντεύξεις που πήρε από τους πολιτικούς αρχηγούς. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, οι πολιτικοί αρχηγοί παραχώρησαν συνεντεύξεις και σε ψυχαγωγικές εκπομπές, μεταξύ των οποίων και το «Happy Day» το οποίο παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θα πω, ότι αυτό που κάποτε ήταν ταμπού, να έρθει ένα πολιτικό πρόσωπο με σημαντικό αξίωμα σε μια πρωινή εκπομπή και να αφεθεί σε πιο χαλαρές ερωτήσεις, ποια δεν υφίσταται. Η αλήθεια είναι ότι στη δική μου εκπομπή, στο Happy Day, την αρχή έκανε στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση ο κ. Μητσοτάκης, τότε διεκδικούσε την πρωθυπουργία. Έδωσε μια συνέντευξη που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media. Είχε και πολλούς επικριτές. Γιατί μίλησε για το χωρισμό του από την σύζυγό του, την επανασύνδεση, τα παιδιά του. Πράγματα πολύ προσωπικά, που δεν είχε τύχει να ξανά πει.

Πιο πολύ τρακ είχα εγώ από εκείνον. Είχαμε και τους ιθύνοντες του καναλιού που παρακολουθούσαν για να πάνε όλα καλά. Και ήθελα και εγώ να ανταποκριθώ γιατί σε μια τέτοια πρόκληση μας περιμένουν στη… γωνία. Ειδικά εμένα που δεν έχω την ταμπέλα της δημοσιογράφου του ενημερωτικού ρεπορτάζ.

Ήταν πολύ χαλαρός και επικοινωνιακός. Μάλιστα σε μια κουβέντα που είχαμε κάνει με το επιτελείο του για το αν υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές για το τι θα ρωτήσουμε, η απάντηση ήταν αρνητική. Αντίστοιχα και ο κ. Τσίπρας που επέλεξε το Happy Day για την πρώτη του lifestyle, πιο χαλαρή, πιο ανθρώπινη κουβέντα, θέλω να πω ότι και εκείνος, σε συνάντηση που είχαμε μια μέρα πριν για να θέσουμε το πλαίσιο, ήταν πολύ φιλικός και χαλαρός.

Μάλιστα, επειδή μιλούσαμε στον ενικό στην διά ζώσης επικοινωνίας, μου είπε να μιλάμε και στην συνέντευξη στον ενικό. Του είπα ότι θα μας παρεξηγήσουν. Ήταν πολύ συμπαθής και ευγενικός. Και ο κ. Ανδρουλάκης το ίδιο. Πολύ ευγενικός.

Τα αιτήματα των πολιτικών προσώπων από όλα τα κόμματα για να βγουν στο Happy Day ήταν τόσα πολλά που δεν έφταναν οι μέρες σε σημείο να τους φιλοξενούμε δύο – δύο».