Στο επίκεντρο βρέθηκε η προσωπική ζωή της Κατερίνας Καραβάτου στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks της Πέμπτης (15/6). Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ καλωσορίζοντας στο πλατό τους κριτές δέχτηκε απρόσμενες ερωτήσεις, οι οποίες και της προκάλεσαν αμηχανία, μπροστά στις κάμερες.

Την αρχή έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από τον σύντομο διάλογο που είχε στην έναρξη του διαγωνισμού μόδας με την Κατερίνα Καραβάτου.

«Κούκλα μου, καλωσόρισες και πες μου εσένα στο ρωτάνε;» τόνισε αρχικά η παρουσιάστρια για να λάβει από το μοντέλο και κριτή του σόου μια απάντηση που μάλλον δεν την περίμενε.

«Ποιο πράγμα; Αν έχεις σχέση; Πολλές φορές» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Κατερίνα Καραβάτου να έρχεται σε μια πρώτη αμηχανία. «Όχι, σε παρακαλώ! Για την νικήτρια… Ποια θα είναι η νικήτρια! Να σου λένε δηλαδή απόψεις και όλα αυτά» της διευκρίνισε.

Τότε ήταν, δε, που προστέθηκε στη συζήτηση και ο Δημήτρης Σκουλός τονίζοντας με χαμόγελο τα εξής. «Ακούστηκε κάπως αυτό! Ηλιάνα, μάθε για να ξέρω και εγώ τι να λέω. Έχει ή δεν έχει; Άστα αυτά για το εάν έχεις σχέση μιλάμε τώρα».

«Εσύ έχεις, αλλά δεν μας απαντάς», σχολίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ωστόσο οι αμήχανες ερωτήσεις για την Κατερίνα Καραβάτου συνεχίστηκαν και με την είσοδο του Στέλιου Κουδουνάρη στο πλατό: «Με ρωτάνε για τη νικήτρια, αλλά με ρωτάνε και εάν έχεις σχέση», είπε ο κριτής του My Style Rocks με την παρουσιάστρια να χαμογελά ζητώντας να καθίσει στη θέση του.

Άφωνες οι παίκτριες με τις νέες ανακοινώσεις της Κατερίνας Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε στη συνέχεια κάποιες νέες ανακοινώσεις για τον μεγάλο τελικό αφήνοντας άναυδες τις παίκτριες.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είπε πως από εδώ και πέρα σε κάθε επεισόδιο θα αποχωρεί μία παίκτρια και η νικήτρια θα πάρει τρεις βαθμούς που θα προσμετρήσουν μετά στη συνολική βαθμολογία του ημιτελικού.

«Κορίτσια μου πώς είστε; Καλά; Δεν είστε, το βλέπω στο ύφος σας, είστε πολύ συγκρατημένες καλά κάνετε… Καλά κάνετε από τη μία έτσι πρέπει γιατί τώρα θα ακούσετε να σας λέω κάποια πράγματα επί της διαδικασίας που δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα. Από εδώ και πέρα θα υπάρχει αποχώρηση σε κάθε επεισόδιο εκτός από το σημερινό. Σήμερα όμως η νικήτρια θα πάρει τρεις βαθμούς επιπλέον, οι οποίοι θα προσμετρήσουν μετά στη συνολική βαθμολογία του ημιτελικού για να πάνε στον τελικό δηλαδή θα καθορίσει και ποια θα είναι η πεντάδα του τελικού.

Με την βαθμολογία θα το κάνουμε σαν τα Gala δεν θα ανακοινώνονται μέσοι όροι ούτε και η τελική βαθμολογία μετά την βαθμολογία των κριτών και όλα αυτά θα τα βλέπουμε στο τέλος κάθε επεισοδίου στον πίνακα κατάταξης. Αυτά μέχρι στιγμής τα υπόλοιπα στη συνέχεια» είπε στην αρχή του προγράμματος η Κατερίνα Καραβάτου και οι παίκτριες έμειναν άναυδες.