Μετά την προβολή του αποσπάσματος της Μαρίας Σολωμού και του Mente Fuerte στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, όπου οι δυο τους μίλησαν για το θέμα με την αεροπορική εταιρεία και τη Ζέτα Μακρυπούλια, η παρουσιάστρια της εκπομπής φάνηκε ξαφνιασμένη από τον Γρηγόρη Μπάκα.

Στα πλάνα της «Super Κατερίνας» από τη Μαρία Σολωμού, φαίνεται ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας να προσπαθεί να πάρει και εκείνος κάποια πλάνα από το ζευγάρι, κάτι που ενόχλησε το πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Αρχικά, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου αναρωτήθηκε «να κάνω μια ερώτηση εγώ, πριν αρχίσουμε. Η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte, είχαν και άνθρωπο μαζί τους που τους τραβούσε βίντεο με κινητό; Δεν έχω καταλάβει. Βλέπω ένα χέρι με ένα κινητό να τραβάει». Τότε, ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε πως «παιδιά, ο Γρηγόρης είναι. Ο Γρηγόρης Μπάκας είναι. Είναι άλλο κανάλι».

«Παιδιά, συγγνώμη. Τον Γρηγόρη τον συμπαθώ πάρα πολύ, αλλά για ποιο λόγο; Αν ήμουν οπερατέρ, δεν θα μου άρεσε αυτό που βλέπω. Δεν ξέρω» είπε, με τη σειρά της, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να συμπληρώνει πως «μετά από τόσα χρόνια στη δουλειά να τραβάει με κινητό τώρα… Εντάξει, άστο! Τι να πεις».

Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου πρόσθεσε πως «εκεί είναι το θέμα. Όταν οι τεχνικοί έχουν βγάλει συγκεκριμένα πράγματα που έχουν ειπωθεί, απαγορεύεται οι δημοσιογράφοι να τραβάνε με κινητό γιατί ουσιαστικά ακυρώνουμε τη δουλειά των τεχνικών, των οπερατέρ και των ηχοληπτών. Δεν μπορούμε, εδώ πρέπει να είμαστε κομμουνιστές».

«Εμένα αυτό με το κινητό δεν μου φάνηκε αστείο. Μου φάνηκε πολύ σοβαρό αλλά δεν θα το σχολιάσουμε τώρα και δεν φταίει και ο Γρηγόρης» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το απόσπασμα στο 03.10