Τις τελευταίες ημέρες, με το κλείσιμο της τηλεοπτικής σεζόν να πλησιάζει, ακούγονται πολλά για το ποια εκπομπή θα πάρει το πράσινο φως και για του χρόνου και ποια θα κοπεί. Μια από τις εκπομπές για τις οποίες δεν είναι ακόμα εντελώς ξεκάθαρο για το εάν θα ρίξει αυλαία φέτος, είναι και το «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής έχει προβεί σε σχόλια για το αν θα συνεχίσει ή όχι το «Καλό Μεσημεράκι» μέσα από την εκπομπή του. Μάλιστα, ο ίδιος σήμερα σχολίασε ένα απόσπασμα της εκπομπής «Happy Day» στην ενότητα της εκπομπής του, «Χρυσή Τηλεόραση», ενώ τα σχόλια του παρουσιαστή ήταν αρκετά απολαυστικά.

Στο απόσπασμα, φαίνεται η παρουσιάστρια του «Happy Day» Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει χαρακτηριστικά: «Πάντως, επειδή λέμε για τηλεοπτικό ρεπορτάζ, χθες συνάντησα ένα κορίτσι από την ομάδα του Μουτσινά και μου έλεγε πως είναι όλοι πάρα πολύ στεναχωρημένοι, γιατί, μου λέει, “είμαστε μια αγαπημένη ομάδα και ξέρουμε ότι κλείνει ο κύκλος“. Και της λέω “σίγουρα; Το έχει αποφασίσει; Είναι δεδομένο; Το έχει ανακοινώσει στο σταθμό;”».

Εκείνος με τη σειρά του, απευθυνόμενος στις συνεργάτιδές του, είπε: «Ποια ήταν; Ποια κοπέλα κρύβεται; Κοπέλα δεν είπαμε; Ιωάννα, εσύ; Εσύ; Θα τα πούμε αργότερα. Βγάλτε φωτογραφίες με την Ιωάννα, θα φύγει νωρίτερα. Η Ιωάννα το είπε; Τι πας και λες στο Happy Day;».

«Ακούστε παιδιά, αυτά δεν είναι ωραία πράγματα να λέγονται. Δεν στενοχωρεί κανένας κανένα. Όποιος θέλει να στενοχωρηθεί, το κάνει από μόνος του και ψάχνει μια αφορμή», κατέληξε ο παρουσιαστής.