Με νέο επεισόδιο ήρθε τη Δευτέρα (22/5) το My Style Rocks. Ο Δημήτρης Σκουλός έκανε την πασαρέλα του πριν πάρει τη θέση του στην κριτική επιτροπή και όταν έφτασε δίπλα στην παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου για τα καθιερωμένα δυο λογάκια που ανταλλάσσουν όλοι οι κριτές μαζί της στην έναρξη, εκείνη χόρευε και του είπε: «Έχω πολύ έντονη χορευτική διάθεση σήμερα». «Να κατέβει στύλος;» ρώτησε ο φωτογράφος και έκανε με το χέρι του κίνηση.

«Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα» απάντησε η παρουσιάστρια. «Το ξέρω» της είπε ο Δημήτρης Σκουλός και εκείνη δεν φανταζόταν την αποκάλυψη και την ατάκα-φωτιά που θα επακολουθούσε: «Πολλά ξέρεις εσύ. Χρειάζεται τρομερή προετοιμασία. Έχω δει τις γυναίκες να το κάνουν και είναι εξαιρετικά δύσκολο» συνέχισε να λέει η Κατερίνα Καραβάτου μην λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν την προηγούμενη δήλωση του κριτή.

«Εγώ, έχω δει εμένα να το κάνω» έσκασε η ομολογία στη συνέχεια, με την παρουσιάστρια να απορεί «Κάνεις τέτοιο πράγμα εσύ;».

«Με το κατάλληλο αντίτιμο» είπε ο Δημήτρης Σκουλός και άφησε τη φράση του αιωρούμενη, ενώ έσπευσε να αποχωρήσει για τη θέση του.

Η παρουσιάστρια αρνούνταν να το πιστέψει «Όχι δεν το κάνεις, είμαι σίγουρη, εδώ μια φωτογραφία σε παρακαλάω εδώ και πόσα χρόνια να μου βγάλεις».

«Το pole dancing είναι πιο εύκολο» υπογράμμισε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Α, αυτό είναι το πιο εύκολο ε; Εκεί φτάσαμε κυρίες και κύριοι» απευθύνθηκε στους θεατές η Κατερίνα Καραβάτου και το θέμα έκλεισε εκεί.