Η χτεσινή ήττα του Στέφανου Τσιτσιπά στον ημιτελικό του Masters στη Ρώμη μετά τον αγώνα με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ δεν ήταν εύκολη για τον αθλητή. Μετά την ήττα του, ο Τσιτσιπάς φαίνεται πως είχε αρκετά νεύρα, καθώς στο βίντεο που κάνει από χτες τον γύρο του διαδικτύου, ο ίδιος γύρισε και μίλησε με αχαρακτήριστο τρόπο στη μητέρα του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, γυρνώντας προς το κοινό και απευθυνόμενος στη μητέρα του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς γύρισε και της είπε «Μη μιλάς στα ρωσικά. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρωσικά». Ύστερα, συνέχισε λέγοντας «μ………η είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου», ενώ η μητέρα του φαινόταν στενοχωρημένη.

Το ξέσπασμα αυτό του Στέφανου Τσιτσιπά σχολιάστηκε εκτενώς από τους χρήστες του Twitter, στους οποίους δεν άρεσε καθόλου ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε ο ίδιος μετά την ήττα του. Πολλοί σχολίασαν το πόσο λάθος ήταν η συμπεριφορά του αλλά και το ότι δεν είναι ένα καλό παράδειγμα αθλητή για τη νεότερη γενιά.

Δείτε μερικά από τα tweets