Κόκκινη και μπλε ομάδα του Survivor All Star βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, το βράδυ της Τετάρτης (17/5), προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό. Οι Διάσημοι θα έπρεπε να αποχαιρετήσουν ακόμα έναν παίκτη.

Ειδικότερα, στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης για την τρέχουσα εβδομάδα βρέθηκαν από τα δύο προηγούμενα συμβούλια του νησιού μόνο Κόκκινοι παίκτες μιας και αυτή ήταν η ομάδα που ηττήθηκε στα δύο αντίστοιχα αγωνίσματα ασυλίας. Έτσι, την μία μέρα βγήκε σαν υποψήφιος προς αποχώρηση από του Survivor All Star ο Γιώργος Κόρομι ενώ λίγες ώρες αργότερα τον ακολούθησαν ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά.

Αν και η κόκκινη ομάδα κατόρθωσε να κερδίσει στο τελευταίο αγώνισμα επάθλου, έχοντας την ευκαιρία να απολαύσει για τελευταία φορά με όλα τα μέλη της κάποιες στιγμές ξεγνοιασιάς με το Zip Line, στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου θα έπρεπε ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώσει το όνομα εκείνου ή εκείνης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Στο σύνολο της η μπλε ομάδα τόνισε πως, για εκείνην, το καλύτερο σενάριο θα ήταν να αποχωρήσει ο Τάκης Καραγκούνιας από το Survivor All Star για αγωνιστικούς λόγους, αλλά όπως τόνισε συγκεκριμένα ο Γιώργος Ασημακόπουλος και για να επέλθει ψυχική ηρεμία.

Το τηλεοπτικό κοινό, όμως, είχε διαφορετική άποψη και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του… Γιώργου Κόρομι

«Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Σίγουρα έχω πολύ ωραίες στιγμές από το παιχνίδι και εύχομαι τα παιδιά να συνεχίσουν αυτό το μαγικό ταξίδι και να το απολαύσει ο καθένας μέχρι την τελευταία στιγμή» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του Survivor All Star λίγο πριν αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού ύστερα από 16 εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Γιώργος Λιανός συνομίλησε με τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Ο Ηλίας Μπόγδανος εξέφρασε τα παράπονά του για τους αντιπάλους του, με τους κόκκινους να τονίζουν πως έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες «Έχεις χάσει το μονοπάτι σου» – «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον». Οι Διάσημοι άφησαν μάλιστα αιχμές ότι επηρεάζεται από τον Σπύρο Μαρτίκα.

Τι συνέβη όμως για να φτάσει ο Ηλίας Μπόγδανος να διαμαρτυθεί δημόσια. Μετά το τέλος του αγώνα οι Διάσημοι εξέφρασαν τα παράπονά τους για τον πάγκο των αντιπάλων και ιδίως για τον Ηλία Μπόγδανο.

Αλλά όταν κλήθηκαν να εξηγήσουν τι ακριβώς συνέβη έπαθαν μια προσωρινή αμνησία κρατώντας το γενικότερο πρόβλημα της ενόχλησης. Σάκης και Βασάλος ήταν έξαλλοι με τον Μπόγδανο γιατί φώναζε κάτι πολύ λάθος για τους ίδιους όσο αγωνίζονταν, ωστόσο όταν ρωτήθηκαν από τον Γιώργο Λιανό… έσπαγαν το κεφάλι τους και δεν θυμούνταν τι έλεγε.

Ο ίδιος ο παίκτης… βλέπει από τους Σάκη Κατσούλη, Τάκη Καραγκούνια και Κωνσταντίνο Βασάλο μια συντονισμένη προσπάθεια να του ρίξουν το ηθικό παίζοντας με την ψυχολογία του (με απώτερο σκοπό να βγει από το παιχνίδι) γιατί όπως είπε: «Ξέρουν ότι είμαι συναισθηματικός και με χτυπάνε».

Οι τρεις προαναφερθέντες τώρα τις προηγούμενες ημέρες συζητούσαν για την αλλαγή συμπεριφοράς του Ηλία Μπόγδανου μπροστά στους άλλους και τον… έθαβαν.

«Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει ξεχάσει ότι έχει φίλους από το ’21 και πανηγυρίζει κοιτώντας μόνο εμάς, για να μας πικάρει. Παιδιάστικες συμπεριφορές στα δικά μου μάτια, που δεν αξίζουν σε αυτό το παιχνίδι», είχε πει χαρακτηριστικά ε εκείνη την κουβέντα ο Σάκης Κατσούλης και ο Τάκης Καραγκούνιας με τη σειρά του ανέφερε: «Όταν ήμουν στους Μπλε συμπαθούσα τον Μπόγδανο, όμως τώρα ως αντίπαλος κάπου έχει χαθεί».