Στο επεισόδιο της Τετάρτης (17/5) του My Style Rocks, ένας ψίθυρος ήταν αρκετός για να βάλει φωτιά στο πλατό. Η Ίριδα Παπουτσή ήταν μπροστά στους κριτές και η επιτροπή έκανε τα σχόλια της για την εμφάνισης της παίκτριας στην πασαρέλα του διαγωνισμού μόδας. Πίσω από την όμορφη παίκτρια γινόταν σούσουρο από τις υπόλοιπες παίκτριες.

Κάτι που παρατήρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ζήτησε από την Ειρήνη Καζάκη να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει. «Καλά είμαι, απλά ήθελα να πω κάτι και σήκωσα το χέρι μου αλλά δεν με είδε κανένας. Θέλω να ρωτήσω την Μέλντα τι είπε; Γελάει το…; Τι είπες; Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ για επόμενο επεισόδιο και θέλω να το ρωτήσω τώρα. Όταν ερχόσουν, φόρεσες το καπέλο και λες πως “το φοράω για να το δείτε” και μετά γυρνάς και λες σε μένα “γελάει το…” και δεν το άκουσα».

Η Μέλντα αρνιόταν επίμονα πως έκανε αυτόν τον χαρακτηρισμό μα η Ειρήνη ήταν σίγουρη πως τον άκουσε. «Γελάει το…, είπε! Κάθομαι δίπλα της και την άκουσα» πρόσθεσε εν συνεχεία η Χριστιάνα Κατσιέρη με το πλατό του My Style Rocks να παίρνει κυριολεκτικά φωτιά.

«Όλα αυτά που λες τα έχουμε δει ότι έχουν γίνει, δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε Μέλντα. Απλώς σου λέμε ότι το είπες» τόνισε και η Ίριδα Παπουτσή, με τη σειρά της, στην συμπαίκτρια της στο My Style Rocks. «Άλλο το δεν θυμάμαι και άλλο το δεν το είπα! Δεν θα με βγάλεις τώρα τρελή! Εγώ ξέρω τι είδα και δεν στο κάνω επίθεση, αλλά τώρα τρελαίνομαι επειδή λες “δεν το έκανα”. Πες, το έκανα ρε φίλε! Αχ, τρία πουλάκια κάθονταν».

«Κούφανε» την Κατερίνα Καραβάτου ο Δημήτρης Σκουλός: «Και στυλίστρια;» – «Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά για τα μελλοντικά μου σχέδια»

Η Κατερίνα Καραβάτου παρακολουθεί με ευλάβεια τα σχόλια των παικτριών του My Style Rocks στα look που εμφανίζονται και προσπαθεί να εντοπίσει τις λεπτομέρειες.

Ο Δημήτρης Σκουλός το παρατήρησε αυτό και στο επεισόδιο της Τετάρτης (17/5) θέλησε να το επισημάνει με την παρουσιάστρια να μένει «κόκκαλο».

«Μου άρεσε ο τρόπος που κοιτάς τα outfit των κοριτσιών όταν σχολιάζουν τα άλλα κορίτσια, κοιτάς τις λεπτομέρειες, πας από κοντά. Τόσα επεισόδια πρέπει να έχεις γίνει στυλίστρια. Και σχεδιάστρια; Συνάδελφος του Στέλιου μήπως;», είπε με χιούμορ ο Δημήτρης Σκουλός.

Η παρουσιάστρια ούσα στο ίδιο μουντ του απάντησε χαριτολογώντας: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά για τα μελλοντικά μου σχέδια».