Σε εξωτερική δοκιμασία κλήθηκαν στο επεισόδιο της Πέμπτης (11/5) οι παίκτες του MasterChef με τις ομάδες να χωρίζονται με αρχηγούς τον Άγγελο και τον Πορφύρη.

Το οξυγόνο της φύσης δεν τους χαλάρωσε και με το… καλημέρα είχαμε εντάσεις. Την αρχή έκανε ο Νίκος Τράκας που έσταξε… μέλι για τους συμπαίκτες του – «Το ίδιο μου κάνει, υπάρχεις δεν υπάρχεις» είπε για τον Πορφύρη και πήρε η… μπάλα και άλλους «Κάποιοι άλλοι δεν έχουν ηθική και έτσι κι αλλιώς δεν κάνουν για κανέναν λόγο».

Το γεγονός ότι δεν είχαν ηλεκτρικό ρεύμα, όλα τα απαραίτητα σκεύη και την άνεση που θα είχαν μέσα στην κουζίνα τους για να μαγειρέψουν τους γαστρονομικούς μεζέδες που τους ζητήθηκαν φούντωσε τον εκνευρισμό.

Ο Δημήτρης Πολιτάκης δεν άντεξε, βγήκε εκτός εαυτού και δεν δίστασε κάποια στιγμή να «στολίσει» τους συμπαίκτες του με τα «γαλλικά» του.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι διαγωνιζόμενοι της αντίπαλης μπλε ομάδας ζήτησαν να τους δοθεί ένα από τα πιάτα σερβιρίσματος. Αυτό ήταν το… φιτίλι.

«Δεν έπαιρνε κανείς τους μπροστά να καταλάβει ότι δεν βγαίνει το πιάτο. Θα ξεφτιλιστούμε και θα χάσουμε. Τελείωσε είπα να το πάρω πάνω μου και να το βγάλω μόνος. Δεν με νοιάζει, πείτε ότι γουστάρετε. Σας γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι», ανέφερε ο παίκτης.

Ενώ η Μαρία σχολίασε την στάση του: «Σήμερα αρκετές φορές, έχασε την ψυχραιμία του, κατά τη διάρκεια της ομαδικής. Παραλίγο να σκοτωθεί με την απέναντι ομάδα για ένα πιάτο το οποίο δεν το χρειαζόμασταν. Ξέφυγε ο τρόπος που διαφώνησε, ξέφυγε σε ένα σημείο», είπε η διαγωνιζόμενη του MasterChef.