Η Ειρήνη έχει μπει στο επίκεντρο τόσο των παικτριών όσο και των κριτών του My Style Rocks για τις στυλιστικές της επιλογές. Κατά την είσοδό της στο παιχνίδι, οι στυλιστικές της επιλογές δεν ήταν οι αναμενόμενες με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να τις χαρακτηρίζει «χάλια».

Πλέον, όμως, έχει αρχίσει και δημιουργεί αρκετά εντυπωσιακά look που δεν θυμίζουν σε τίποτα την παλιά Ειρήνη.

Τόσο ο Δημήτρης Σκουλός όσο και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν σταματούν να την τρολάρουν και να της πετούν σπόντες για την «ανύπαρκτη» στυλίστρια.

Και ο λόγος; Η Soula Glamorous είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες όπου τα ρούχα που φορά η Ειρήνη είναι ίδια με αυτά της Ραμόνας Βλαντή κάτι που επιβεβαιώνει ότι πλέον η παίκτρια έχει στυλίστρια παρόλο που το αρνείται.

Η αμηχανία της Ειρήνης ήταν εμφανής και είναι κάθε φορά που πέφτει στο τραπέζι το εν λόγω θέμα και προσπαθεί να βρει δικαιολογίες που πέφτουν στο κενό.

Όταν στο επεισόδιο της Τετάρτης (19/4) η Ειρήνη βρέθηκε μπροστά στην επιτροπή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έμεινε μόνο στο ντύσιμο αλλά σχολίασε και τη γενικότερη παρουσία της παίκτριας, εκφράζοντας τις αμφιβολίες της για το αν η παίκτρια έχει πει αλήθεια και για τις επιχειρήσεις της.

«Με σένα που έχεις έρθει εδώ και έχεις τόση χαρά και χιούμορ και είσαι έτσι ακαταλαβίστικη απέναντι στις συμπαίκτριές σου… η Ειρήνη καταλαβαίνει. Εγώ την έχω καταλάβει από την αρχή όταν ήρθε. Συνεννοηθήκαμε. Έχεις φτιάξει και ένα δικό σου format στο οποίο απαγορεύεται οι συμπαίκτριές σου να σε ρωτάνε κάποια πράγματα, για σένα επιτρέπεται να κάνεις ερωτήσεις. Έχεις φτιάξει κάτι δικό σου και από εκεί απέναντι οι συμπαίκτριές σου το έχουν φάει όλο». Δεν αντιδράει καμία, δεν σου απαντάει καμία, δεν ξέρουν πώς να σε διαχειριστούν. Είναι καταπληκτικό. Δηλαδή, όταν έρχεσαι εδώ μπροστά είναι το αγαπημένο μου σημείο του show. Σε βρίσκω υπέροχη», είπε αρχικά η κριτής του παιχνιδιού ενώ σχολίασε πως παρ’ όλο που η παίκτρια διαφημίζει ότι έχει δική της επιχείρηση καλλυντικών δεν έχει εμφανιστεί καμία φορά στο παιχνίδι έχοντας χρησιμοποιήσει κάποιο από τα προϊόντα της.

Όταν η παίκτρια δικαιολογήθηκε απαντώντας στα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, το μοντέλο υποστήριξε όλο νόημα πως η παίκτρια έχει μελετήσει πολύ My Style Rocks, λέγοντας πως είναι «η πιο διαβασμένη παίκτρια που έχει έρθει στο παιχνίδι».