Στη σκηνή του The Voice βρέθηκε η Εβίτα Θεοδωροπούλου για να διεκδικήσει τη νίκη στον μεγάλο τελικό που ήρθε το βράδυ του Σαββάτου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Αμέσως μετά την σκηνική της εμφάνιση, ως είθισται, οι τέσσερις coaches κλήθηκαν να κάνουν τα δικά τους σχόλια αλλά ο Σάκης Ρουβάς μάλλον μπέρδεψε την φιναλίστ.

Ειδικότερα, ο Σάκης Ρουβάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δυστυχώς όταν ερμηνεύουμε τέτοιου είδους τραγούδια υπάρχει ένας πολύ μεγάλος κίνδυνος και μπορεί να παρασυρθούμε στη μεγάλη παγίδα του πως και όχι στην ουσία του γιατί. Καμία φορά αναζητάμε πως μπορείς να πεις κάτι και αρχίζεις να βρίσκεις ή φαντάζεσαι τρόπους του πως μπορείς να ερμηνεύσεις ή να πεις κάτι ενώ το πως στην πραγματικότητα φροντίζει τον εαυτό του όταν έχεις εσύ διοχετεύσει το γιατί».

«Φοβάμαι λοιπόν ότι, ενώ η πρόθεση σου ήταν τέλεια και αυτό επιδίωκες, έπεσες σε αυτή την παγίδα του πως και ακολούθησες ένα μοτίβο επειδή το μυαλό σου υπαγόρευσε ότι αυτό είναι το σωστό για να μπορέσεις να εκφραστείς. Όμως αυτό το μοτίβο δεν είχε από πίσω του το γιατί. Καταλαβαίνεις τι λέω;».

«Να πω την αλήθεια, όχι ακριβώς. Γιατί εγώ το ένιωσα όπως το είπα. Δηλαδή εμένα μου βγήκε τόσο αβίαστα οπότε όντως δεν καταλαβαίνω ακριβώς. Αλλά ίσως κάτι είδες» αποκρίθηκε η Εβίτα Θεοδωροπούλου με τον coach του The Voice να χαμογελά μουδιασμένα και να προσθέτει, λιτά, τα εξής. «Ναι. Άσε, εγώ βλέπω οράματα οπότε μην με λαμβάνεις και πολύ υπόψιν. Ήσουν καταπληκτική».