Με διάθεση πεσμένη στην πασαρέλα του My Style Rocks, όπως παρατήρησε αμέσως και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, ήρθε η Βασιλική Λιγνού το απόγευμα της Παρασκευής (10/3) στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η γοητευτική διαγωνιζόμενη κρατήθηκε αρχικά για να μην πει τι την απασχολεί όσο βρισκόταν απέναντι στις συμπαίκτριες της.

Όταν, όμως, η Βασιλική Λιγνού στάθηκε απέναντι από την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας δεν άντεξε και απασφάλισε κατά συγκεκριμένων προσώπων εκφράζοντας μάλιστα τη διάθεση να αποχωρήσει από το My Style Rocks.

«Δεν είμαι καλά! Θέλω να φύγω και να πάω στο σπίτι μου. Είμαι πάρα πολύ περήφανη μέχρι εδώ που έφτασα και δεν θέλω να συνεχίσω άλλο. Θέλω να τα παρατήσω, αν σας αρέσει αυτή η λέξη. Όταν μου στέλνουν αντιγραμμένες εικόνες από συμπαίκτριες μου που έχουν έρθει την προηγούμενη ημέρα, που δεν κοιμήθηκαν για να σκεφτούν την ωραία τους δημιουργία, με πνίγει το δίκιο μου και μου βγαίνουν όλα τα προβλήματα! Όλα! Θέλω να έρθω εδώ και να γίνει της… μην πω! Αυτό θέλω να γίνει αλλά δεν μπορώ να το κάνω».

«Να κάνω καταγγελίες για ποιες το πιστεύω; Το κάνω, δεν με ενδιαφέρει εμένα! Ρέινα Βενέτη, Νικόλ Δεσποτοπούλου, Χριστιάννα Κατσιέρη είχε σίγουρα αλλά τώρα το έχει κόψει και η Όλγα έφερνε μέχρι πριν τον σχεδιαστή πάνω και τον σχεδιαστή κάτω για να πάρει 3 και 4 στη βαθμολογία. Οι υπόλοιπες, ναι, παλεύουν» τόνισε, εν συνεχεία, η παίκτρια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Όπως ήταν επόμενο, δε, από τις… καταγγελίες της Βασιλικής εξεγέρθηκαν αμέσως τόσο η Ρέινα Βενέτη όσο και η Νικόλ Δεσποτοπούλου που ήρθαν μαζί της σε έντονη λεκτική διαμάχη στο My Style Rocks το απόγευμα της Πέμπτης (9/3). «Μιλάτε, ναι, κοροϊδεύετε τώρα τον εαυτό σας! Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου» πρόδωσε ενοχλημένη η Βασιλική Λιγνού.

«Έλα, έχει καταντήσει γελοίο τώρα όλο αυτό» τόνισε, με φωνή σε υψηλούς τόνους, η Ρέινα Βενέτη συμπληρώνοντας πως «το βουλώνεις τώρα! Το βουλώνεις τώρα! Το βουλώνεις τώρα! Δεν θα ξαναπιάσεις το όνομα σου στο στόμα σου».

«Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μην μιλάτε έτσι. Σας παρακαλώ πάρα πολύ» τόνισε η παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κατερίνα Καραβάτου προσπαθώντας να ηρεμήσει τις εντάσεις για να δώσει στη συνέχεια τον λόγο στην κριτική επιτροπή.