Θέμα τα Όσκαρ, τις Χρυσές Σφαίρες και τις Κάννες είχε το gala στο «My Style Rocks» της Τετάρτης (8/3) με τις διαγωνιζόμενες να φοράνε τα καλά τους και να παρελαύνουν μπροστά από τους κριτές για να τους εντυπωσιάσουν.

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν έκρυψαν πως είχαν υψηλές απαιτήσεις από τις fashionistas, κάνοντας τις παρατηρήσεις τους και επιβραβεύοντας όπως πάντα τις εμφανίσεις που ανταποκρίνονταν σε αυτές.

Ωστόσο, δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης με πρωταγωνίστρια τη Βασιλική.

Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε η κουβέντα ανάμεσα στους κριτές και την Emilia Vodos που πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει πως θα δεν θα δώσει ξανά σημασία στις κόντρες με τα υπόλοιπα κορίτσια, κοιτώντας μόνο την δικιά της επίδοση.

Ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως δεν κράτησε την υπόσχεσή της, με τον Δημήτρη Σκουλό να την ρωτά γιατί μπήκε ξανά σε αυτή τη διαδικασία.

Εκείνη τη στιγμή τον λόγο πήρε η Βασιλική, η οποία αναφέρθηκε στις δύο κλίκες που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στα κορίτσια, ενώ τόνισε πως δεν αντέχει άλλο σε αυτό το κλίμα και έτσι θα ήθελα να αποχωρήσει.

«Θέλω να φύγω, δεν θα με τρελάνουν εδώ πέρα, δεν μπορώ άλλο. Δεν μπορώ να κάνω το θέατρο του παραλόγου» είπε και αμέσως σηκώθηκε από τη θέση της και άρχισε να περπατά εκτός του πλατό.

Η κίνησή της προκάλεσε αντιδράσεις, με την Κατερίνα Καραβάτου να ενοχλείται έντονα και να την καλεί να επιστρέψει στη θέση της. «Βασιλική σε παρακαλώ πολύ κάτσε στη θέση σου» είπε η παρουσιάστρια.

«Πολύ φτηνή απομίμηση της Dua Lipa, δεύτερο – Δεν είναι για red carper αλλά για κάποιο άλλο carpet»

Στην πασαρέλα του Gala του My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου ήρθε με φόρα η Χριστιάννα Κατσιέρη το απόγευμα της Τετάρτης (8/3), αλλά η ενδυματολογική της επιλογή προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις τόσο στην κριτική επιτροπή όσο και στις συμπαίκτριες της. Τα σχόλια, μάλιστα, από την Βασιλική Λιγνού για την γοητευτική διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας ήταν, αν μη τι άλλο, απολαυστικά.

Ειδικότερα, η Βασιλική Λιγνού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου θυμίζει μια πολύ φτηνή απομίμηση της Dua Lipa! Εκεί που ήθελες να το πας, προσπαθώ με πολύ κόπο να το καταλάβω, με ενοχλεί όμως πάρα πολύ αυτό που βλέπω εκεί κάτω. Μου το κάνει όλο πάρα πολύ δεύτερο. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι εξυπηρετεί το κόνσεπτ. Δεν είναι εμφάνιση red carpet. Αν ήταν όλο στρας, έτσι όπως το είχε προσεγγίσει η Dua, θα ήταν αλλά…».

«Δεν είναι για red carpet αλλά για κάποιο άλλο carpet! Οποιοδήποτε άλλο εκτός από red carpet! Ευχαριστώ» συμπλήρωσε, επίσης, με νόημα η Βασιλική στο Gala του My Style Rocks.

Έτσι, το 1 ήρθε να δικαιολογήσει όσα είπε στη βαθμολογία προς την Χριστιάννα Κατσιέρη…

Ο «κανόνας» επαναλήφθηκε και αποχώρησε με συγκινήσεις

Ακόμα μια απώλεια μετράει πια το My Style Rocks. Ύστερα από την πασαρέλα όλων των κοριτσιών του My Style Rocks βρέθηκαν στον… τάκο η Βασιλική Λιγνού, η Χριστιάννα Κατσιέρη και η Αιμιλία Σαββάτη. Οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες αποφάσισαν να σώσουν με τη θετική τους ψήφο την πρώτη με αποτέλεσμα για μία εκ των Χριστιάννα και Αιμιλία να έμελλε να είναι η τελευταία της εμφάνιση στο ριάλιτι μόδας.

Έτσι, το λόγο πήραν οι κριτές του My Style Rocks οι οποίοι και αποφάσισαν να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό η Αιμιλία Σαββάτη. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρέθηκα εδώ μέσα έστω και για δύο εβδομάδες! Μάζεψα πάρα πολλές εμπειρίες» πρόδωσε, με χαμόγελο, η πρώην παίτκρια του My Style Rocks.

Με αυτή την εξέλιξη, λοιπόν όπως τόνισαν και οι τρεις κριτές, ο «κανόνας» που θέλει τις νέες παίκτριες να διώχνονται από τις καινούργιες επαναλήφθηκε ενώ αρκετές κοπέλες δεν έκρυψαν την συγκίνηση μπρος στην αποχώρηση της Αιμιλίας από το My Style Rocks.