Με το βλέμμα στραμμένο στην εθνική τραγωδία με τη σύγκρουση των δύο τρένων που σημειώθηκε στα Τέμπη επανήλθε η Αγγελική Νικολούλη με το «Φως στο Τούνελ», τη νύχτα της Παρασκευής (3/3), στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού. Μάλιστα, στην έναρξη της ενημερωτικής εκπομπής, η δημοσιογράφος θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς στους τηλεθεατές.

Πιο συγκεκριμένα, η Αγγελική Νικολούλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Καλησπέρα. Ένα ολόκληρο έθνος πενθεί, πενθεί για τους 57 νεκρούς. Για τους νέους που ενώ σχεδίαζαν την ζωή τους, δεν πρόλαβαν να την ζήσουν. Δεν πρόλαβαν να πετάξουν με τα δικά τους φτερά γιατί κάποιοι τους τα έκοψαν απότομα. Ένα ολόκληρο έθνος ζητά, απαιτεί να βρεθούν όλοι οι ένοχοι και να τιμωρηθούν. Περιμένει να δει τι θα γίνει με έργα πλέον και όχι με μεγάλα λόγια. Περιμένει ο κόσμος να δει τι θα γίνει για να μην ξαναζήσουμε τέτοια εγκλήματα και να μην ξαναθρηνήσουμε τόσους νεκρούς» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Εκεί στην κοιλάδα του θανάτου, φίλοι μου, στα Τέμπη, τρεις μέρες τώρα ανταμώνουν η κρατική αναλγησία, η αδιαφορία, ο ωχαδελφισμός, το φτηνό ρουσφέτι και οι ιθύνοντες που ενώ έχουν φταίξει δεν έχουν συλληφθεί. Τους καλούν οι νεκροί εκεί και τους καλούν για να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και αυτό περιμένουμε να δούμε. Πέρα από τον σταθμάρχη, ποιοι άλλοι θα δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη» τόνισε, σε έντονο ύφος, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» του MEGA και πρόσθεσε:

«Και το ρουσφέτι; Μου τον φύτεψαν τον άλλον εκεί και τον πότισαν να ανθίσει! Λίγες μέρες πριν! Και την έκανε πάνω από τις σωρούς για να βγάλει την ευθύνη από πάνω του! Στο τέλος, αφού του έδειξαν τα ντοκουμέντα, ε ναι είπε «εγώ το έκανα». Συγγνώμη ζήτησε; Δεν άκουσα Άκουσα κανέναν να λέει συγγνώμη;».