Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega, Ράνια Τζίμα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη κι ένα από τα ζητήματα που βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησής τους ήταν και οι εκλογές.

Η συζήτησή τους, πάντως, άρχισε με καλά λόγια για τις ενδυματολογικές επιλογές τους με την Ράνια Τζίμα να σημειώνει: «Ντύθηκα… ψυχαγωγία» αναφερόμενη με χιούμορ στο κόκκινο φόρεμα που επέλεξε.

«Όταν πάω σε ψυχαγωγικές εκπομπές, αγχώνομαι πάρα πολύ. Το σκέφτομαι δύο μέρες νωρίτερα. Είναι άλλο το επιλέγουμε να κάνουμε στη δουλειά και άλλο όταν φεύγουμε από τη δουλειά. Στο δελτίο δεν μπορείς να χαμογελάσεις, είναι η θεματολογία τέτοια που δεν σου προκύπτει συναισθηματικά», τόνισε.

«Το δελτίο δεν είναι ένα σακάκι που το φοράς και το βγάζεις μετά. Κάποιες ισορροπίες πρέπει να κρατιούνται. Είμαι λίγο μονοδιάστατη ως άνθρωπος, είμαι λίγο βαρετή. Το πολιτικό κομμάτι με ενδιαφέρει όποτε και οι φίλοι μου έχουν αυτά τα ενδιαφέροντα και τα συζητάμε. Δεν έχω ιδέα όμως, για το τι γίνεται στο Survivor. Εκτός από την ενημέρωση βλέπω ταινίες που έχουν τον ίδιο προσανατολισμό. Δεν έχω τεράστια βεντάλια. Είναι και στα ντεφό μου», πρόσθεσε.

Συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχω πολύ χρόνο και όταν βγαίνω θέλω να αισθάνομαι ασφαλής, δεν θέλω να προσέχω τι κάνω και τι λέω, θέλω να αφεθώ. Έχω την αίσθηση πως αυτή η δουλειά επιβάλλει κάποιους περιορισμούς και το έχω αποδεχτεί, είναι κομμάτι του πακέτου και πορεύομαι έτσι. Για παράδειγμα, θα περιορίσω τον ενθουσιασμό μου».

«Οι Έλληνες θα ψηφίσουν με την τσέπη τους»

Έπειτα, πέρασαν στο κομμάτι της πολιτικής ανάλυσης με την Ράνια Τζίμα να υπογραμμίζει πως «Εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, στις 9 Απριλίου θα έχουμε εκλογές. Στις εκλογές εάν δεν υπάρξει κάποια δραματική αλλαγή θα έχουμε από νωρίς εικόνα αλλά ίσως όχι κυβέρνηση».

«Το κόμμα που είναι σε πίεση και από τις δύο πλευρές είναι το ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορώ να φανταστώ μια συνεργασία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ. Δεν θα πέσω από τα σύννεφα εάν συνεργαστεί η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ», εκτίμησε.

«Ο κόσμος θέλει να ψηφίζει. Οι κάλπες αρέσουν στους Έλληνες. Φαντάζομαι πως θα ψηφίσουν με τη τσέπη τους. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα κάλπη αυτή για να δούμε πώς έχουν διυλίσει οι Έλληνες τα προβλήματά τους», πρόσθεσε.

«Δεν θα αλλάξει κάτι μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Μπορούν να καταλάβουν όλοι πως η εξωτερική πολιτική μιας χώρας δεν πρόκειται να αλλάξει. Η Τουρκία δεν έχει αλλάξει στάση προς τη Δύση. Είναι άλλο το κομμάτι της πολιτικής και άλλο το ανθρώπινο», ανέφερε για τις σχέσεις της Ελλάδας με τη γειτονική χώρα.

«Δεν ξέρω πως θα είναι αν ο σύζυγός μου ασχοληθεί και πάλι με την πολιτική»

Επίσης μίλησε για τον σύζυγό της Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την κόρη της. «Δεν ξέρω πως θα είναι εάν ασχοληθεί ο σύζυγός μου και πάλι με την πολιτική. Εάν επιστρέψει, φαντάζομαι θα ελέγξω τα περιθώρια που ίσως θα μου βάλουν οι άλλοι. Από όσο ξέρω ο Γαβριήλ δεν το σκέφτεται οπότε γιατί να βασανιστώ; Μπορεί όταν επανέλθει να μην είμαι εγώ σε αυτή τη θέση. Ξέρω εγώ πού θα είμαι σε 4 χρόνια; Μπορεί να μην είμαι στα δελτία».

«Θέλω να συνεχίσω όμως, να υπηρετώ την ενημέρωση», συνέχισε. «Μπορώ όμως, να με φανταστώ σε πάρα πολλές θέσεις. Μαθαίνω πολλά πράγματα για εμένα μέσα από αυτήν τη δουλειά. Δεν το έχω παντρευτεί το επάγγελμά μου».

«Η κόρη μας δεν έχει καταλάβει ακόμα την δουλειά μου. Δεν ασχολείται γενικά, μόνο για την εικόνα μου λέει. Κάνουμε ό,τι και οι υπόλοιποι γονείς. Εγώ είμαι πολύ ελαστική μαζί της ενώ ο Γαβριήλ είναι πιο αυστηρός. Είναι πολύ διαφορετική και από τους δύο μας. Εγώ ήμουν ανταγωνιστική και ο Γαβριήλ φιλομαθής αλλά τη μικρή δεν την πειράζει καθόλου εάν παίρνει κακούς βαθμούς. Δεν ζητάει αδελφή αλλά είναι πολύ φιλική με τα άλλα παιδάκια, όποτε ίσως το ήθελε», δήλωσε.

«Η κόρη μου είναι χίπισσα. Πρέπει να κρατήσω ισορροπία. Είναι πολύ χαλαρή. Οι ανησυχίες μου είναι πως πρέπει να της περάσω την αίσθηση πως πρέπει να προσέχει, όταν θα φύγει από την αγκαλιά μου. Όταν αρχίσει να κάνει δραστηριότητες πρέπει να της δείξουμε τι πρέπει και τη δεν πρέπει να επιτρέπει», συμπλήρωσε.

Μίλησε όμως, και για την εικόνα της λέγοντας πως βαριέται εύκολα την εμφάνισή της και γι’ αυτό κάνει συχνές αλλαγές στα μαλλιά της.

«Δεν έχω καλή σχέση με τον καθρέφτη μου. Ακόμη και όταν βλέπω τα βίντεο, δεν μου αρέσω καθόλου. Πάντα κάτι μου φταίει και με ενοχλεί. Αλλάζω συχνά τα μαλλιά μου γιατί βαριέμαι εύκολα. Ακόμη και όταν βγαίνω έξω, βαριέμαι όταν καθόμαστε πολύ στο ίδιο μαγαζί», δήλωσε.