Μια διαφορετική κι άκρως χιουμοριστική έναρξη έκανε την Παρασκευή (18/11) ο Νίκος Μουτσινάς με το Καλό Μεσημεράκι. Ο λόγος είναι ότι η εκπομπή σημείωσε υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης σε σχέση με άλλες φορές και βρέθηκε στην κορυφή στη ζώνη προβολής του. Για την ακρίβεια το Καλό Μεσημεράκι απογειώθηκε στην τηλεθέαση την Πέμπτη το μεσημέρι και τα νούμερα έφεραν πρώτη την εκπομπή, αφήνοντας πίσω το, μόνιμα πρώτο, «Ρουκ Ζουκ».

Ο παρουσιαστής ανέφερε αρχικά: «Κυρίες και κύριοι επιτέλους μεσημέριασε. Πώς το περίμενα! Μπαμ και πάνω σκαρφαλώσαμε. Κορυφή. Κανονικά μετά από αυτό…» Ξαφνικά από πίσω εμφανίστηκε ένα παγόβουνο και ξέσπασαν γέλια στο πλατό. Φυσικά, χρειάστηκε κι ο κατάλληλος εξοπλισμός για ένα τέτοιο εγχείρημα κι έτσι οι συνεργάτες του έφεραν μία σκάλα, ένα σκούφο κι ένα πιολέ.

Ο Νίκος Μουτσινάς σκαρφάλωσε και κάρφωσε τη σημαία του Καλό Μεσημεράκι στην κορυφή: «Νιώθω και τη μοναξιά της κορυφής. Δεν θέλω να κατέβω. Ζέτα, Ζέτα» πρόσθεσε με χιούμορ.

Η φετινή χρονιά δεν είναι και η καλύτερη για τον Νίκο Μουτσινά και το «Καλό μεσημεράκι», ωστόσο ο παρουσιαστής δεν χάνει το κέφι του.

Ο σχολιασμός των νούμερων τηλεθέασης είναι καθημερινή πλέον συνήθεια του παρουσιαστή, ο οποίος κάθε φορά που φτάνει το διψήφιο, το πανηγυρίζει.

Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει μπει στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες.

Ο Γιώργος Λιάγκας δημιούργησε μια σχετική αναστάτωση, όταν μέσα από την εκπομπή του ανέφερε χαρακτηριστικά:: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα είναι του χρόνου στον ΣΚΑΪ και έχει ήδη συμφωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει βραδινό στον Alpha. Θα είναι σαν το «Nick O’ clock» από ό,τι μαθαίνω, θα είναι λίγο late night και λίγο stand up comedy».

Ο Νίκος Κοκλώνης, στη συνέχεια, θέλησε να διαψεύσει τα παραπάνω, σημειώνοντας στο Χαμογέλα και Πάλι και τον Γρηγόρη Μελά ότι ο ίδιος δεν έχει μιλήσει καθόλου με τον Νίκο Μουτσινά, επαγγελματικά και ότι αυτό είχε γίνει πολύ πριν υπογράψει τον συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ.

Η δε, Ματίνα Νικολάου μιλώντας τώρα την Πέμπτη (17/11) στο Mega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη ανέφερε χαρακτηριστικά επί του θέματος:

«Αυτή η τηλεοπτική χρονιά δεν έχει αλλαγή. Περνάμε ωραία και διασκεδάζουμε. Δεν ξέρω αν ο Νίκος Μουτσινάς έχει μιλήσει με τον Alpha, δε νομίζω να έχει μιλήσει, εγώ πάντως με χαρά θα συνεχίσω και με λύπη θα σταματήσω. Σίγουρα θα είναι για να κάνουμε κάτι άλλο καλύτερο. Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για να το συζητάμε, θα δούμε» είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το Καλό Μεσημεράκι, πέμπτος χρόνος, καθημερινό live σίγουρα έχει μία κόπωση την οποία θα προτιμούσα να βγάλω από τη ζωή μου. Την κόπωση όμως, όχι την εκπομπή κι αυτό που περνάμε, γιατί περνάμε πολύ ωραία! Θα δούμε, δεν ξέρω».

Φαίνεται πάντως ότι ένα… φλερτ με τον Alpha υπάρχει. Οι σχέσεις του Νίκου Μουτσινά με ανθρώπους που βρίσκονται σε κομβικές θέσεις στον Alpha είναι πολύ καλές.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η «φτηνή» ερώτηση που του έκανε ο Νίκος Μουτσινάς και η απάντηση: «Στενοχωριέμαι, ναι…»

Τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη φιλοξένησε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» την Παρασκευή (18/11) με τον ηθοποιό μέσα σε όλα να μιλά για τον γιο που έχει αποκτήσει με τη Λένα Δροσάκη.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχοντας μόλις ακούσει από τον ηθοποιό το βαρύ του πρόγραμμα με τις θεατρικές παραστάσεις που πρωταγωνιστεί θέλησε να τον ρωτήσει την ερώτηση που όλοι οι δημοσιογράφοι κάνουν στις γυναίκες και πλέον έχει γίνει ενοχλητική.

Κάνοντας την καινοτομία ρώτησε έναν πατέρα πώς νιώθει που αναγκάζεται να μένει μακριά από τον γιο του χαρακτηρίζοντας την ερώτηση που του έκανε «φτηνή».

«Ρωτάμε τις γυναίκες οι δημοσιογράφοι αλλά και γενικά όλοι “πώς αφήνεις το παιδί και φεύγεις;” και πάντα όλοι λένε “δεν ρωτάτε κανέναν πατέρα”… Θα σε ρωτήσω αυτή τη φτηνή ερώτηση. Πώς νιώθεις που αφήνεις το παιδί;».

Γελώντας ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης απάντησε: «Στενοχωριέμαι, ναι. Τώρα που τρέχω περισσότερο το βλέπω, κάνει και μουτράκια, είναι και παιδί της καραντίνας. Νιώθω ενοχές, θα τις νιώσεις δεν γίνεται».