H Άννα Κορακάκη πριν από μερικές κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην σκοποβολή μαζί με τον αδερφό της στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κάιρο και παράλληλα εξασφάλισε και την πρόκρισή της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Η Άννα Κορακάκη επέστρεψε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο για να την υποδεχθούν ήταν πέντε άτομα. Η πρωταθλήτρια της σκοποβολής, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσω της οποίας εξέφρασε την απογοήτευσή της.

Το βράδυ της Τετάρτης (26/10), στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα έδειξαν την συγκεκριμένη είδηση ενώ έκαναν σύγκριση με τις εικόνες πανικού που έχουν καταγραφεί στο αεροδρόμιο όταν επιστρέφουν παίκτες του Survivor από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε τις εικόνες και αναρωτήθηκε: «Τι γίνεται εδώ γ…μώ την τρέλα μου;» και πρόσθεσε: «Είναι το ταλέντο αυτής της χώρας να σου προκαλεί γέλιο και θλίψη την ίδια στιγμή. Να μην σεβόμαστε… Η Άννα που έχει κάνει όλα αυτά τα πράγματα γι’ αυτή τη χώρα, γυρνάει πίσω ενώ έχει προκριθεί και τίποτα… Νέκρα στο αεροδρόμιο. Γυρνάει ο “τσάκα τσούκας” και γίνεται μακελειό. Αν ποτέ απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα, γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα σε αυτή τη χώρα, ίσως έχουμε και μία ελπίδα να πάμε μπροστά».