Καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλο στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (24/10) η Λένα Παπαληγούρα. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά της κρατικής τηλεόρασης «Η πτώση», μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση με τα παιδιά της αλλά και για τον γάμο της με τον Άκη Πάντο, λέγοντας ότι τον οργάνωσε μόνη της.

«Πέρασα ωραία. Αλήθεια το απήλαυσα. Δηλαδή έπαιρνα προσφορές. Πήγα σε κάθε ανθοπωλείο της Αθήνας. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι τον γάμο τον κάνει κάποιος άλλος. Ήθελα να πιστεύω ότι μια φορά παντρεύεσαι. Μου αρέσει πάρα πολύ να οργανώνω τέτοια πράγματα. Τον γάμο μου τον είχα κάνει όλο εγώ. Τον είχα οργανώσει μόνη μου όλο. Διάλεγα λουλούδια, μπομπονιέρες από το «Χαμόγελο του παιδιού», προσκλητήρια από τη «Μέριμνα». Μου αρέσει πολύ. Για αυτό λέω θα μπορούσα να κάνω κι άλλες δουλειές» ανέφερε αρχικά η Λένα Παπαληγούρα.

«Είχα στο μυαλό μου ότι θα κάνουμε ένα γάμο με 20 άτομα και κάναμε ένα πάρτι με 500. Ήταν φίλοι μας. Ξεκινήσαμε από τους κολλητούς και μετά λέγαμε, αυτός είναι φίλος φίλου. Ήταν ένα φανταστικό πάρτι. Από τα τελευταία μεγάλα πάρτι πριν από την πανδημία. Πολλοί φίλοι μου το λένε», συμπλήρωσε η Λένα Παπαληγούρα.

Βέβαια τα πλάνα ανατράπηκαν κάπως στην πορεία λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

«Στο γάμο ήταν ο κατακλυσμός που συνέβη, ο Ζορμπάς, 29 Σεπτεμβρίου. Γίναμε μούσκεμα για να φτάσουμε. Ξεκόλλησε η βλεφαρίδα και σε όλες τις φωτογραφίες είναι ξεκολλημένη. Λέω τι την ήθελα τη ψεύτικη» εξομολογήθηκε και πρόσθεσε:

«Ο Δημήτρης Τάρλου εκτός από σκηνοθέτης, ηθοποιός και φίλος είναι πολύ καλός στο να κάνει προγνώσεις για τον καιρό. Με παίρνει δέκα μέρες μπροστά και μου λέει δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά νομίζω δεν θα υπάρξει ξανά τέτοιο καιρικό φαινόμενο στο γάμο σου. Εγώ είχα οργανώσει beach party και φωτιές και λέω κλείσε το χώρο και βάλε τους μέσα» είπε η Λένα Παπαληγούρα.

Σχετικά με το αν έχει δει αλλαγές στη σχέση με τον σύζυγό της μετά τον γάμο, η Λένα Παπαληγούρα δήλωσε: «Τίποτα δεν άλλαξε μετά τον γάμο. Ήταν μια ωραία αφορμή για να γιορτάσουμε. Και το ίδιο το μυστήριο του γάμου για μένα είναι συγκινητικό, είναι συμβολικό».

Σχετικά με τα παιδιά της ανέφερε: «Κάνω πολλά πράγματα που έκανε και η μητέρα μου. Έχω φτάσει σε σημείο να τα κυνηγάω για να φάνε. Που εγώ δεν περίμενα ποτέ ότι θα τα έκανα αυτά. Έχω κοροϊδέψει μητέρες που έκαναν τέτοια».

Τέλος, η Λένα Παπαληγούρα σημείωσε: «Με τον σύζυγό μου αφού δεν χωρίσαμε στην προετοιμασία, δεν θα χωρίσουμε ποτέ», ανέφερε η ηθοποιός γελώντας.