Με μια ανατροπή έκλεισε το επεισόδιο της Τρίτης (18/10) στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ, Love Island. Η παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξάφνιασε τους παίκτες όταν τους είπε πως θα φύγουν δύο Islanders από την παρέα τους.

Οι διαγωνιζόμενοι έμειναν άναυδοι και με το στόμα ανοικτό. Η αγωνία κορυφώθηκε μιας και αφού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανακοίνωσε τα δημοφιλέστερα ζευγάρια της βίλας, αναφέρθηκε σ’ εκείνα που δεν έχουν πείσει το κοινό που συμμετέχει στο παιχνίδι με τον… τρόπο του μέσω ειδικής εφαρμογής. Μάλιστα, τους είπε πως «το κοινό δεν σας έσωσε με τις ψήφους του, αλλά μπορούν να το κάνουν οι συμπαίκτες σας», σε μια νέα αλλαγή της πλοκής.

Η ψηφοφορία του κοινού, λοιπόν, ήταν εκεί που καθόρισε τα δύο ζευγάρια που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους κι ήταν υποψήφια προς αποχώρηση. Αυτά τα ζευγάρια ήταν ο Παναγιώτης με την Τζούλια κι ο Γιώργος Σωτηρίου με την Κατερίνα. Οι δύο τελευταίοι, μάλιστα, φάνηκαν σα να το περιμένουν αφού δεν έχει αναπτυχθεί χημεία μεταξύ τους. «Ήταν αναμενόμενο», τόνισε από τη μεριά της η Τζούλια. «Είμαστε μόνο μερικές ημέρες με τον Παναγιώτη, δεν έχουν υπάρξει συναισθήματα», συμπλήρωσε.

Στο μεταξύ, τα αγόρια και τα κορίτσια της βίλας είχαν τη δυνατότητα να σώσουν δύο συμπαίκτες τους – έναν άνδρα και μια γυναίκα. Και διάλεξαν έναν από κάθε ζευγάρι. Έτσι, «έσωσαν» τον Παναγιώτη και την Κατερίνα με αποτέλεσμα οι παίκτες που άφησαν την Τενερίφη να είναι η Τζούλια και ο Γιώργος Σωτηρίου.

Πριν από αυτή την εξέλιξη που σαφώς θα φέρει αλλαγές στη βίλα της Τενερίφης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άκουσε τους προβληματισμούς των ζευγαριών και πως βαίνουν οι σχέσεις τους.

Προηγουμένως, στη βίλα είχε στηθεί πάρτι για τα γενέθλια της Μαρίας, ενώ έπαιξαν κι ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι όπου τα ζευγάρια απαντούσαν σε ερωτήσεις για τα άλλα ζευγάρια.