Αγαπημένη συνήθεια μεγάλης μερίδας των τηλεθεατών αποτελεί η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Η Αγγελική Νικολούλη και το Τούνελ της επέστρεψαν στον «αέρα» για 28η σεζόν και από νωρίς τα… «φωστουνελάκια», όπως αυτοχαρακτηρίζοναι, είχαν πάρει θέση στους καναπέδες τους από νωρίς κάνοντας trend το αντίστοιχο hashtag της εκπομπής πριν καν ξεκινήσει.

Το βράδυ της Παρασκευής (14/10), η Αγγελική Νικολούλη έκανε πρεμιέρα στον «αέρα» του Mega. Η δημοσιογράφος, ντυμένη με ένα λευκό κουστούμι, εμφανίστηκε στο πλατό για να καλησπερίσει τους τηλεθεατές. Αν και η χαρά της για την πρεμιέρα ήταν εμφανής, η Αγγελική Νικολούλη σύντομα μπήκε με την μία στην βαριά ειδησεογραφία που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες εννοώντας την υπόθεση του Κολωνού όπου μια 12χρονη βιαζόταν και εκπορνευόταν από ενήλικες.

«Καλησπέρα, να μαστε φίλοι μου, όλοι μαζί εδώ στο Τούνελ με τα φώτα αναμμένα για να φωτίσουμε τα σκοτάδια της κοινωνίας μας, της κοινωνίας που ζούμε και μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Να το προσπαθήσουμε. Να αγωνιστούμε όλοι λίγο παραπάνω. Με έργα και όχι μόνο με λόγια» είπε στην αρχή της εκπομπής της η Αγγελική Νικολούλη και στην συνέχεια ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν για την πρεμιέρα του «Φως στο Τούνελ» αλλά και τη διοίκηση του Mega.

Tο twitter περιμένει να «κοπεί το χαμόγελο σε μερικούς»

Οι χρήστες του twitter ανυπομονούσαν από νωρίς για την πρεμιέρα της Αγγελικής Νικολούλη και τα… τιτιβίσματα τους έπεσαν βροχή. Ανάμεσα σε αυτά που ξεχώρισαν ήταν και αυτά που τόνιζαν πως τώρα που η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα σε κάποιους θα κοπεί το χαμόγελο.