Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» παραχώρησε συνέντευξη ο Λεωνίδας Κακούρης και φυσικά κλήθηκε να σχολιάσει το φινάλε των Άγριων Μελισσών αλλά και το τέλος του «Δούκα Σεβαστού», του χαρακτήρα που υποδύεται στην σειρά του Ant1.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του στο «Νησί 2» που επιστρέφει στην ΕΡΤ και θα έχει τίτλο «Μια νύχτα του Αυγούστου».

Αυτό τον καιρό ο ηθοποιός πραγματοποιεί περιοδεία με την παράσταση «Μεγάλη Πλεκτάνη» και όπως σημείωσε η κωμωδία, ήταν μία καλλιτεχνική ανάγκη του: «Μου είχε λείψει η κωμωδία. Η περιοδεία έχει οργανωθεί σωστά και θα είναι ωραία, το περιμένουμε με χαρά να δούμε ξανά τον κόσμο», σημείωσε.

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε επίσης, για το οριστικό φινάλε της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και υπογράμμισε: «Είμαι συγκινημένος. Είναι ένας ωραίος κύκλος που κλείνει, και κλείνει την ώρα που πρέπει. Μας έχει αφήσει όλους πιο πλούσιος και με πολύ ωραίες αναμνήσεις και σίγουρα ωραίες στιγμές τηλεόρασης».

Σε ότι αφορά το τέλος που θα έχει ο «Δούκας Σεβαστός», ο ηθοποιός σημείωσε ότι: «Είχα σκεφτεί το τέλος του Δούκα αλλά δεν είναι το τέλος που διάβασα. Το τέλος που διάβασα είναι πιο ωραίο από το δικό μου τέλος… Με τον Δούκα δεν έχω καμία σχέση. Ο κόσμος όμως με έχει ταυτίσει, δικαίως. Παιδί μου είναι άλλωστε».

Μπαίνει στο Νησί 2 και θα είναι πάλι κακός

Ο Λεωνίδας Κακούρης θα συμμετάσχει στο «Νησί 2» και χαρακτήρισε τον ρόλο που θα ενσαρκώσει, ως κακό.

«Κάνω μια μικρή φιλική συμμετοχή σε έναν ιδιαίτερο ρόλο, όχι πολύ καλό άνθρωπο, “κακού”. Είναι ένας πάρα πολύ ωραίος ρόλος. Δεν υπάρχει κακό, καλό υπάρχει ωραίος ρόλος, σύνθετος, να σου επιτρέπει να κάνεις μια ωραία ερμηνεία» είπε.