Θέμα συζήτησης κατάφερε να αποτελέσει άλλη μια φορά η Αφροδίτη Λατινοπούλου αν και η ίδια δεν μετανιώνει για την ανάρτηση που έκανε με «πρωταγωνίστρια» τη Δανάη Μπάρκα. Η πολιτεύτρια, αναδημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα που έκανε διακοπές τόνισε πως η ηθοποιός αποτελεί «λάθος πρότυπο υγείας».

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε ευγενικά τόσο μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής «Πάμε Δανάη» όσο και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ η Νέα Δημοκρατία τόνισε πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο κόμμα.

Το συγκεκριμένο θέμα, σχολιάστηκε και στο Πρωινό, το πρωί της Παρασκευής (17/06) με τον Γιώργο Λιάγκα να τονίζει πως ορθώς υπάρχει ευαισθησία απέναντι στην Δανάη Μπάρκα, όμως η συγκεκριμένη ευαισθησία να υπάρχει προς όλους όσοι δέχονται τέτοιου είδους επιθέσεις και να μην γίνονται εξαιρέσεις.

«Η Δανάη Μπάρκα απάντησε εξαιρετικά. Την βλέπεις σε μια φωτογραφία που κάνει τις διακοπές της στην θάλασσα. Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου στην κ. Λατινοπούλου, το έχω κάνει στο παρελθόν και μάλλον δεν είχε και νόημα, δεν κατάλαβε τίποτα. Έτυχε να δει μια φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα και την ενοχλεί και χρειάζεται να κάνει ανάλυση. Ποιος ορίζει το τέλειο; Ποιος ορίζει τι είναι όμορφο;», αναρωτήθηκε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Πρωινό: Άνω κάτω για Μπάρκα – Λατινοπούλου – «Βγήκε εξώφυλλο “Ο Λιάγκας είναι χοντρός”, δεν είπε κανείς ότι είναι λάθος»

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε: «Να πω και εγώ, ως άνθρωπος που έχω αρκετά παραπάνω κιλά και δικάζομαι καθημερινά, στο δρόμο με ανθρώπους που με βλέπουν Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ για όλο αυτό το κύμα στήριξης στην Δανάη Μπάρκα και προφανώς είμαστε όλοι, οι λογικοί άνθρωποι, μαζί της. Ήταν ατυχές και άστοχο, το να βλέπεις έναν άνθρωπο που αισθητικά δεν σου αρέσει, και είναι υποκειμενικό αυτό, το τι αρέσει στον καθένα και να το σχολιάζεις. Αλλά αυτό να γίνεται προς όλους και προς όλες. Να μη γίνεται μόνο -ορθώς- για τη Δανάη Μπάρκα».

Τότε η Φαίη Σκορδά επισήμανε: «Μα το θέμα δεν είναι ότι είμαστε υπέρ της Δανάης Μπάρκα. Είναι λάθος αυτή η προσέγγιση. Δεν είμαστε υπέρ κανενός. Είμαστε κατά αυτών που παίρνουν μια φωτογραφία ενός ανθρώπου από την παραλία και έχουν να πουν κάτι και να σχολιάσουν. Άμα είναι να το πάμε έτσι -δεν θέλω να γίνω κακιά- να σχολιάσουμε και τον κ. Μπογδάνο και την κ. Λατινοπούλου για αυτό που βλέπουμε».

Και κάπου εκεί ακολούθησε το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα…

«Όταν εμένα με τρόλαρε περιοδικό και μου έβαλε άλλο σώμα για να μου κάνει πλάκα δεν είδα να έχει κάποιος την ευαισθησία να πει δημόσια, ότι κοροϊδεύουμε έναν άνθρωπο που είναι παχύσαρκος, δηλαδή εγώ, ότι είναι ανήθικο. Κανείς δεν το είπε. Όταν υπήρχε εφημερίδα που βγήκε με εξώφυλλο “Ο Λιάγκας είναι χοντρός”, δεν βγήκε κανείς να πει ότι είναι λάθος. Κανένας. Τώρα μπράβο για την ευαισθησία που δείχνουμε όλοι μας για την κ. Μπάρκα. Και συμφωνώ και προσυπογράφω. Αλλά να την δείχνουμε προς όλους την ευαισθησία αυτή, όχι επιλεκτικά. Αυτό λέω», είπε ο παρουσιαστής.