Η Μαρία Μπακοδήμου κάνει comeback στον σταθμό του Φαλήρου και αναμένεται να αναλάβει τη ζώνη που κατέχει τις τελευταίες σεζόν η Ιωάννα Μαλέσκου. Οι φήμες πως η Ιωάννα Μαλέσκου έχει ήδη ολοκληρώσει την συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ και αναζητά την επόμενη επαγγελματική της στέγη, έχουν φουντώσει για τα καλά.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου η οποία δέχθηκε ερώτηση για την Μαρία Μπακοδήμου η οποία αναμένεται να αναλάβει τη ζώνη 12:00-14:00 στον «αέρα» του ΣΚΑΪ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, δεν θέλησε να απαντήσει και ούτε καν κοντοστάθηκε ενώ επέλεξε να είναι λακωνική στα λεγόμενα της. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν υπάρχει καμία ζώνη δική μου, μόνο αυτή που φοράμε στα παντελόνια μας. Να είστε καλά καλημέρα» είπε και πέρασε την πόρτα του ΣΚΑΪ.

Η νέα εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ

Η Μαρία Μπακοδήμου φέρεται να έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ και να αναλαμβάνει τη ζώνη 12:00-14:00. Τι είδους εκπομπή θα παρουσιάσει όμως; Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με το Love it, θα παρουσιάσει μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή.