Γι’ άλλη μια φορά, η τράπουλα… του Survivor ανακατεύτηκε. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ για λόγους υγείας και οι ομάδες άλλαξαν ξανά.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου οι νέες ομάδες του Survivor διαμορφώθηκαν ως εξής:

Μπλε ομάδα: Σταυρούλα Χρυσαείδη, Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ, Νίκος Γιάννης και Βρισηίδα Ανδριώτου.

Κόκκινη ομάδα: Στέλλα Ανδρεάδου, Γιώργος Ταλάντσεβ, Μαίη Εμμανουηλίδου, Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας και Στάθης Σχίζας.

Απόψε, λίγες μόλις ώρες μετά τη νέα μίξη των ομάδων του Survivor, οι Μπλε και οι Κόκκινοι θα βρεθούν στο στίβο μάχης, είτε ως αντίπαλοι είτε ως συμπαίκτες, με εκείνους του τουρκικού All Star Survivor.

Οι Μπλε και οι Κόκκινες ομάδες των δύο χωρών ενώνονται και χαρίζουν έναν ανεπανάληπτο αγώνα, γεμάτο ένταση και τρομερή αγωνία, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και τον τελευταίο πόντο.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί κι ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνουν ότι οι νικητές θα απολαύσουν ένα τεράστιο έπαθλο για το οποίο όλοι θα παλέψουν μέχρι τέλους: ένα πλούσιο δείπνο, ένα αξέχαστο θεματικό πάρτι, αλλά και διαμονή σε μία βίλα χολιγουντιανών… διαστάσεων.

«Φεύγουμε για ένα θεαματικό συγκλονιστικό αγώνα και θα παίξουμε με τους All star της Τουρκίας, τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών του τουρκικού Survivor» θα πει ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα του Survivor.

«Ανυπομονώ να δω εάν μπορούμε  να ανταπεξέλθουμε απέναντι σε αυτούς τους παίκτες και ελπίζω να κερδίσει η Μπλε ομάδα» θα τονίσει με την σειρά του ο Άρης Σοϊλέδης ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου περίμενε να δει ποιος θα παρουσίαζε το αγώνισμα, γιατί ήξερε πως αν εμφανιστεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί μπροστά τους, το έπαθλο θα είναι μεγάλο.

Ποιος κερδίζει το μεγάλο έπαθλο

Οι δυο ομάδες θα μπουν στον στίβο μάχης και ο αγώνας θα είναι δυνατός αφού και το έπαθλο είναι μεγάλο. Μια ομάδα όμως θα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν, η ομάδα που θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και θα πανηγυρίσει στο τέλος θα είναι η Μπλε ομάδα Ελλήνων και Τούρκων.