Το MasterChef, τη φετινή σεζόν σημείωσε μια μικρή πτώση στα νούμερα τηλεθέασης με αποτέλεσμα να υπάρξουν σενάρια πως ο διαγωνισμός μαγειρικής δεν θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν. Άλλωστε, το MasterChef είναι ένα από project τα οποία έχουν «παιχτεί» περισσότερο από πολλά άλλα καθώς βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα εδώ και πολλά χρόνια ανελλιπώς.

Τα σενάρια ήθελαν τους υπεύθυνους του Star Channel να πατούν pause για ένα διάστημα και να βάζουν το MasterChef στο συρτάρι για λίγο καιρό μέχρι οι τηλεθεατές να το αναζητήσουν ξανά.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η Άννα Ζηρδέλη συνάντησαν τον Πάνο Ιωάννίδη ο οποίος απάντησε αν το MasterChef έχει πάρει το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν.

«Είναι διαφορετική η χρονιά. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Ο κάθε παίκτης έχει το δικό του χαρακτήρα και τις δικές του απόψεις για το τι συμβαίνει και αντιδρά διαφορετικά» είπε αρχικά ο σεφ και κριτής του MasterChef.

«Υπάρχουν συζητήσεις σίγουρα για την επόμενη σεζόν και για τις αλλαγές που θα κάνουμε προς το καλύτερο. Πρώτα ο Θεός θα είμαι και εγώ μέσα» αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης.