Στο κόκκινο ανέβασε η μπλε ομάδα του Survivor τις στροφές, το βράδυ της Κυριακής, μετά την ήττα από την κόκκινη ομάδα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας αυτής της εβδομάδες. Για μια ακόμα φορά, το απόλυτο κόκκινο πανί όλων ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας.

Στην παραλία των μπλε, όμως, ο μισθοφόρος και παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor έγινε πυρ και μανία όταν ο Σπύρος Μαρτίκας έπιασε την κόρη του στο στόμα του!

«Το θέμα δεν είναι αν θα φύγεις από το Survivor. Το θέμα είναι τι θα αντιμετωπίσεις όταν πας στην Ελλάδα. Είναι κρίμα για το κορίτσι σου άρχισε να ψελλίζει ο Σπύρος Μαρτίκας με τον συμπαίκτη του να ξεσπά εξοργισμένος. «Μην την ξαναπιάσεις στο στόμα σου! Μην πιάνεις στο βρωμόστομα σου την κόρη μου ποτέ πάλι» απάντησε ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Τέρμα τα ψέματα! Με το παιδί μου δεν παίζει κανένας. Παλιοκωλοτούμπα! Υποκείμενο, αισχρό υποκείμενο! Ξέρεις να διαφημίζεις μόνο τα λεφτά σου και να λες σε όλους, «θα σας πάω από δω και θα σας πάω από εκεί». Για να κάνεις φίλους και όλοι αυτοί που σε βρίζουν, βλάκα σε ανεβάζουν, ηλίθιο σε κατεβάζουν, κωλοτούμπα σε λένε… Σε βλέπω μια εβδομάδα με αυτούς και την άλλη εβδομάδα, μετά από δυο ώρες, να μην είσαι μαζί τους» συμπλήρωσε αιχμηρά ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor. «Εγώ είμαι ένας βιοπαλαιστής, κάνω μια πολύ extreme δουλειά για να ζήσω το παιδί μου και το ζω με πλήρη αξιοπρέπεια. Ξέρει το παιδί μου ποιος είναι ο πατέρας του και δεν μας νοιάζει τι λες. Μην ξαναμιλήσει κανένας ποτέ για το παιδί μου εδώ μέσα γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει».