Διαμάχες μεταξύ παικτών που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει έκαναν την εμφάνισή τους στο επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης (6/4). Ο Άρης Σοϊλέδης μπήκε στο στόχαστρο της Σταυρούλας Χρυσαείδη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή να ξεσπά και να τις κατηγορεί για καλοστημένη στρατηγική κίνηση προκειμένου να αμαυρώσουν την εικόνα του.

Πυρ και μανία οι Μπλε με τη Σταυρούλα – Την υπερασπίζεται ο Μαρτίκας

Στην καλύβα των Μπλε, ο Σπύρος Μαρτίκας δέχτηκε ολομέτωπη επίθεση από την ομάδα του. Ένας εναντίον εννέα. Τι είναι αυτό που έχει συμβεί και έχει βγάλει εκτός εαυτού τους συμπαίκτες του;

Οι συμπαίκτες του Σπύρου Μαρτίκα τού τα είχαν εδώ και καιρό μαζεμένα γιατί όπως φαίνεται έχει πολλά πάρε δώσε με τους Κόκκινους και συγκεκριμένα με τη Σταυρούλα.

Σε βαθμό που όταν χάνουν Μαχήτριες από εκείνη ο Σπύρος αντί να ενθαρρύνει εκείνες αποθεώνει την αντίπαλο.

Το ομολόγησε η Μαίη και την επιβεβαίωσε και η Σοφιάνα.

Αφορμή για όλη τη συζήτηση στάθηκε μία ατάκα της μετά τον αγώνα επάθλου ότι «δεν έχω ανάγκη να φτάσω στον τελικό για να κερδίσω τον Άρη, τον έχω κερδίσει ήδη» Ο Μαρτίκας την υπερασπίστηκε και γρήγορα τους έκανε όλους να φουντώσουν.

Λίγο αργότερα, μια συγκλονιστική μάχη έδωσαν και οι δύο ομάδες για να κατακτήσουν ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα φαγητού που έχουν δοθεί φέτος.

«Τα έχωσε» η Ασημίνα στον Σοϊλέδη για τις βρισιές, αλλά της γύρισε μπούμερανγκ

Ένα γευστικό έπαθλο φαγητού, λοιπόν, περίμενε τις δύο φυλές του νησιού στον νέο στίβο μάχης για να αναπληρώσουν τις ημέρες… αφαγίας και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Οι Μπλε ξεκίνησαν πολύ δυναμικά και σύντομα πήραν προβάδισμα αλλά οι αντίπαλοι μετέτρεψαν το ματς σε ντέρμπι αφού δεν άργησαν να ισοφαρίσουν και να βγουν μπροστά. Ήταν και σε μειονεκτική θέση αφού όχι μόνο έλειπε ο Σοϊλέδης αλλά και η Σοφιάνα βγήκε εκτός λόγω τραυματισμού στη μέση της.

«Θα ξεκινήσουμε με τα ματσαρίσματα για τα κορίτσια. Να ενημερώσω, όμως, ότι ο Άρης Σοϊλέδης στις ανδρικές αναμετρήσεις δεν θα αγωνιστεί καθώς θα πρέπει να προφυλαχθεί το χέρι του για λίγες ακόμα μέρες. Από ότι έχω ενημερωθεί έχει ένα θέμα και η Σοφιάνα Αβραμάκη, η οποία γλίστρησε και χτύπησε λίγο την μέση της» ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Από τα μέσα του αγώνα φάνηκε πως οι Κόκκινοι δεν είχαν σκοπό να φύγουν χωρίς τη νίκη και ξεπέρασαν τα όριά τους με ασύλληπτες εμφανίσεις.

Έπειτα από έναν μαραθώνιο στίβο μάχης τον πόντο της νίκης τον έφερε στους Κόκκινους ο Νίκος Γιάννης και ξέσπασαν σε ιαχές.

Αργότερα, είχαμε πάλι καβγάδες με πρωταγωνίστρια την Ασημίνα που κατέκρινε τον Άρη Σοϊλέδη επειδή χρησιμοποίησε απρεπές λεξιλόγιο εναντίον του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. Ο Άρης ρώτησε τον παίκτη αν τον ενόχλησαν τα λόγια του για να πάρει την απάντηση ότι δεν άκουσε τίποτα… αλλά και να άκουγε δεν ήταν κάτι βαρύ.

Έτσι, ο ποδοσφαιριστής πέρασε στην αντεπίθεση και απόρησε που έχει θράσος και μιλάει η Ασημίνα, ενώ βρίζει περισσότερο από όλους στο παιχνίδι και μάλιστα έχει βρίσει και τον ίδιο πολλάκις.

Στο Συμβούλιο Αποχώρησης, η Μπλε ομάδα μένει με 9 παίκτες. Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Βρισηίδα Ανδριώτου ή Ευρυδίκη Παπαδοπούλου; Ποιος ή ποια αποχαιρέτισε τον Άγιο Δομίνικο;

Έξαλλος ο Άρης με την Ασημίνα, απογοητευμένος από τον Ρουβά

Η βραδιά ξεκίνησε τεταμένα με τον Άρη Σοϊλέδη να βάλλει κατά της Ασημίνας για το συμβάν που έλαβε χώρα νωρίτερα μεταξύ τους όταν εκείνος εκφράστηκε απρεπώς προς τον Κωνσταντίνο και η ποδοσφαιρίστρια τον κατέκρινε για τη στάση του.

«Δεν μπορώ να δεχτώ όλο αυτό που έχει κάνει η Ασημίνα απέναντι σε εμένα, με το γεγονός ότι πάνω σε μία άτυχη στιγμή μου όντας τραυματισμένος επάνω στην αγωνία μου η κυρία Ασημίνα βρέθηκε να πάρει μία έκφραση απέναντι στον Κωνσταντίνο και αφορά την ομάδα μου και το χρησιμοποίησε εναντίον μου που με τις χυδαιότητές της στο παρελθόν έχει βρίσει έμενα τον Σπύρο και άλλους» είπε.

Ο Άρης τα έβαλε και με τον Απόστολο, τη Ναυσικά και τον Στάθη που σαν φίλοι του δεν βγήκαν να τον υπερασπιστούν.

Από την πλευρά του ο Απόστολος Ρουβάς εξέφρασε ότι νιώθει αδικημένος γιατί ο πάλαι ποτέ φίλος του έβγαλε βιαστικά συμπεράσματα αλλά ούτε η Ναυσικά χάρηκε με όσα άκουσα και δάκρυσε.

Άλλος ένας πόλος έντασης ξέσπασε με αφορμή τον τραυματισμό του Κωνσταντίνου και το γεγονός ότι η πλειοψηφία θεωρεί ότι υπερβάλλει και τον Κατσαούνη να τον ειρωνεύεται και να του λέει «πουλάς τρελίτσα».

«Πρέπει να καταλάβει πού έχει έρθει. Κάποιοι μπορεί να μην έχουν τις αντοχές» συμφώνησε ο Τάκης.

Δάκρυσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τα λόγια του Άρη Σοϊλέδη

Την πιο ευάλωτη της πλευρά παρουσίασε, στο Survivor της Τετάρτης, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου όταν οι δυο ομάδες συνάντησαν τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού.

Αφορμή στάθηκαν τα λόγια του Άρη Σοϊλέδη σχετικά με τη διένεξη που είχε ο ίδιος με την Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά το τέλος του αγωνίσματος επάθλου στο ίδιο επεισόδιο.

Έτσι, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θέλησε να αποσαφηνίσει τη δική της θέση δίχως να μπορέσει να διαχειριστεί πλήρως τη συναισθηματική της φόρτιση. «Μετά το τέλος του αγώνα είμαστε 19 άτομα και τσακώνονται ασταμάτητα. Δεν σταματάει αυτό το πράγμα και για αυτό τον λόγο δεν πήρα θέση εκείνη τη στιγμή γιατί ήθελα να λήξει όσο πιο γρήγορα γινόταν και με το που έληξε αυτό το πράγμα, το πρώτο που έκανα ήταν να πιάσω την Ασημίνα και να της πω πως κατά τη δική μου άποψη είναι λάθος».

«Άρη, επειδή αυτό το πράγμα θα συζητηθεί και στην καλύβα, πιστεύεις ότι δεν θα πάρω τη θέση του δίκαιου; Επειδή έχουμε κοιμηθεί μαζί θα έπρεπε με ξέρεις λίγο παραπάνω. Βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα και δεν θα έπρεπε να τα βγάζεις. Θα έπρεπε να σκεφτείς λίγο και τη δική μου θέση, πως ένιωθα και γω εκείνη την ώρα και όχι μόνο πως ένιωθες εσύ εκείνη τη στιγμή» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Survivor.

Αποχώρησε σκορπώντας δάκρυα στους συμπαίκτες της

Είχε έρθει όμως η ώρα οι παίκτες να ενημερωθούν για το ποιος ή ποια θα αποχωρούσε οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Κωνσταντίνος Εμαννουήλ.

Κάτι που έδειχνε από νωρίς πως η μπλε ομάδα του Survivor θα μετρούσε, σε κάθε περίπτωση, μια νέα απώλεια καθώς και οι τρεις παίκτες προέρχονταν από την ομάδα των Μαχητών.

Τις λιγότερες θετικές ψήφους στο Survivor αυτή την εβδομάδα συγκέντρωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με αποτέλεσμα να προκαλέσει την έντονη στεναχώρια, συνοδεία δακρύων, τόσο στη δική της όσο και στην… απέναντι ομάδα.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, μάλιστα, αναφώνησε «όχι ρε φίλε» χτυπώντας το κάθισμα του ενώ η αγαπημένη της φίλη, Βρισηίδα Ανδριώτου πλάνταξε στο κλάμα. «Το ένιωθα από χθες, δεν έχω κανένα πρόβλημα και ευχαριστώ τον κόσμο για όλες τις φορές που με στήριξε» εξομολογήθηκε, δακρυσμένη επίσης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.