Έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι, το πρωί της Παρασκευής (18/03) για να καταγράψουν τις εξελίξεις γύρω από τη δίκη του προφυλακισμένου ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη. Ωστόσο, επικράτησε ένταση για ένα πλάνο και μια δήλωση του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια. Τα πλάνα προβλήθηκαν και στην πρωινή εκπομπή του Alpha, Happy Day και η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή απογοητεύτηκε.

«Ξέρει και από τηλεοπτική σκηνοθεσία ο κύριος Κούγιας και θέλει να ευνοήσει όλους τους συναδέλφους! Καλά κάνει, τον ευχαριστούμε» τόνισε, αρχικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις «παρεμβάσεις» που έκανε ο Αλέξης Κούγιας στους δημοσιογράφους.

«Κάτσε, τον βλέπουμε έτοιμο να τσακωθεί με τους δημοσιογράφους. Συγνώμη παιδιά… Τον βλέπω πως είναι σε εκνευρισμό. Λοιπόν, τώρα αυτή δεν είναι ωραία εικόνα και δεν τιμάει και εμάς. Μέχρι να το βρουν, χαμηλώστε τον ήχο και όταν αρχίσει ο κ. Κούγιας να το δώσουμε γιατί τώρα θα ζήσουμε ένα ριάλιτι στον αέρα. Να τσακωνόμαστε μεταξύ μας για το πλάνο του κ. Κούγια; Χάνεται και η ουσία από το ρεπορτάζ» συμπλήρωσε εμφανώς ενοχλημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή.