Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος το μεσημέρι της Παρασκευής (11/03) και φυσικά η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορούσε να μην ρωτήσει τον τηλεοπτικό «Λάμπρο» για τις «Άγριες Μέλισσες».

Θα καταφέρει το αγαπημένο ζευγάρι των Άγριων Μελισσών να ρίξει φως στην κοινή του ζωή; Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έδωσε την απάντηση.

«Πιστεύω ότι η σεναριογράφος θα μας δώσει μια αλήθεια. Η αλήθεια αυτού του ζευγαριού είναι ότι έχουν μια προοπτική προς το φως. Τώρα, αν μέσα σε αυτή την αλήθεια χωράει και μια κατραπακιά και μια απώλεια ή οτιδήποτε… πιστεύω ότι θα μας δώσουν μια τάση προς το φως οι σεναριογράφοι. Κάτι αισιόδοξο. Κάτι τέτοιο έχω πιάσει, ότι θα υπάρχει μια αισιοδοξία, χωρίς να σημαίνει happy end αυτό» είπε ο ηθοποιός.

Δούκας, Μυρσίνη, Μελέτης… Ποιος είναι ο πιο κακός χαρακτήρας στις Άγριες Μέλισσες; Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος απάντησε: «Δεν δικαιολογώ την Μυρσίνη, δεν τη δικαιολογώ. Δεύτερος είναι ο Δούκας και τρίτος έρχεται ο Μελέτης. Αλλά και οι τρεις κάπου έχουν χάσει το ζύγι και φταίνε. Σκληρός είναι ο Μελέτης, άδικη είναι η Μυρσίνη».