Υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor 5 είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η ίδια δεν έκρυψε την ενόχληση της που οι συμπαίκτες της την έβγαλαν στον «τάκο». Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής και ουσιαστικά είπε πως επειδή οι συμπαίκτες της θεωρούν ότι είναι δημοφιλής, την έβγαλαν στον «τάκο» για να διασφαλίσουν πως δεν θα φύγει κάποιος από την ομάδα αφού νομίζουν πως το κοινό θa την κρατήσει στο Survivor.

Όταν ο Γιώργος ανακοίνωσε και δεύτερη ψηφοφορία, ήμουν 99% σίγουρη ότι τα παιδιά θα ψηφίσουν εμένα κι αυτό γιατί; Γιατί πριν πάμε στο συμβούλιο, ο Άρης έπιασε την Αθηνά και της είπε να πάει να πιάσει τη Βρισηίδα και να της προτείνει να μην προτείνει κάποιον άλλον συμπαίκτη για αποχώρηση, όπως τη Μυριέλλα, τη Ναυσικά, τον Λάμπρο, τον Απόστολο. Αλλά να προτείνει η Βρισηίδα προς αποχώρηση εμένα. Πραγματικά δεν ξέρω πού το στηρίζει αυτό ο Άρης» ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Ο Άρης ερχόμενος απ’ έξω είχε αναφέρει πως εγώ δεν κινδυνεύω και πως είμαι αγαπητή κλπ. Εγώ γύρισα και τους είπα πως αυτό δεν το ξέρουμε. Όπως είδαμε και με την αποχώρηση του Θανάση. Δεν γίνεται να με χρησιμοποιεί εμένα η ομάδα μου συνέχεια, να μπαίνω μπροστά και να βγάζω το φίδι από την τρύπα και εκείνοι να έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους εδώ κι εγώ να κινδυνεύω με αποχώρηση. Ξεκάθαρα με χρησιμοποιούν για να μη φύγει κάποιος απ’ αυτούς» πρόσθεσε στην συνέχεια η παίκτρια του Survivor.