Ο Τζώνη Καλημέρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την Χριστίνα Κοντοβά, αλλά και για την απόφαση της, να υιοθετήσει την μικρή Ada.

Αρχικά, δεν έκρυψε τον θαυμασμό για την σύντροφο του, ενώ σημείωσε πως στηρίζει τις αποφάσεις της, ιδιαίτερα εκείνη που αφορά την υιοθεσία της Ada, την οποία θεωρεί κόρη του.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα σου πω όμως πως από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Χριστίνα είχε αυτό το θέμα στο μυαλό της και ήταν μία συνθήκη που είχα δεχτεί εγώ, ότι αν μείνουμε μαζί και είμαστε καιρό, θα το κάνουμε. Εκτός του ότι θα στηρίξω απόλυτα ό,τι κάνει η Χριστίνα, θα είναι κόρη μου το κορίτσι», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της», συμπλήρωσε.

Επίσης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο γάμου, αφού δήλωσε θετικός στη σκέψη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Χριστίνα Κοντοβά.

«Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Εγώ το έχω ξαναπεί. Δεν έχω κανέναν φόβο ή αντίρρηση με τον γάμο. Γάμο κανονικό θα κάνουμε, όχι σύμφωνο συμβίωσης», είπε ο Τζώνη Καλημέρης και συμπλήρωσε πως «έφτασα σε αυτή την ηλικία που είμαι να εκπαιδεύομαι ως πατέρας κοριτσιού. Πολλές φορές στη ζωή μας βάζουμε μία τελεία. Αυτό ήταν τελείωσα, ό,τι προσέφερα το προσέφερα στην κοινωνία. Και ξαφνικά σου ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, εκεί που είχες βάλει τελεία».