Γιατί η εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ δεν ασχολείται με τα σοβαρά θέματα της επικαιρότητας και τις εξελίξεις τους, όπως είναι η υπόθεση της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη η οποία έχει καταγγείλει πως έπεσε θύμα βιασμού ανήμερα της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι σε σουίτα ξενοδοχείου, θέλησε να εξηγήσει ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής, στην έναρξη της εκπομπής, το μεσημέρι της Τετάρτης (19/01) εξήγησε πως το «Καλό μεσημεράκι» έχει άλλη θεματολογία και γι’ αυτό δεν ασχολείται με τέτοιου είδους θέματα, τονίζοντας πως δεν είναι ότι δεν θέλει, αλλά δεν μπορεί αφού ουσιαστικά πρόκειται για μια σατιρική – ψυχαγωγική εκπομπή.

«Δεν είναι για εμάς αυτό το πράγμα»

«Θέλω να πω ότι αντιλαμβανόμαστε όλα αυτά που συμβαίνουν, κάποια γεγονότα τα οποία δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Το καταλαβαίνουμε. Είναι πολύ συγκεκριμένη η εκπομπή, όχι οι άνθρωποι, αλλά η εκπομπή. Μπορεί κάποιους να τους εκνευρίζει, το καταλαβαίνω αλλά δεν θα ασχοληθούμε με όλα αυτά που συμβαίνουν. Όχι, γιατί δεν μπορούμε… Γιατί δεν μπορούμε, είναι η αλήθεια» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Δεν είναι για εμάς αυτό το πράγμα. Υπάρχουν οι ειδικοί που δεν είναι στην τηλεόραση και ας ασχολείται η τηλεόραση με αυτά τα θέματα. Να μπορέσουν να βρουν τις λύσεις. Οπότε εμείς το γνωστό υπνωτικό για δυο ώρες» τόνισε ο παρουσιαστής.

«Έχουμε γίνει όλοι έτσι κι αλλιώς ντετέκτιβ»

«Θέλω να το πω γιατί και ‘γω παρακολουθώ τι γίνεται και όντως έρχομαι εδώ πέρα και προσπαθώ να φτιάξω λίγο τη διάθεση γιατί ο εγκέφαλος είναι αλλού. Θες ρε παιδί μου γιατί αυτό που συμβαίνει σε αγγίζει; Γιατί μπορεί να έχει συμβεί σε κάποιον που γνωρίζεις; Γιατί συντονίζεσαι με το θύμα τη στιγμή που του συμβαίνει όλο αυτό; Γιατί έρχεται από παντού πληροφορία και έχουμε μια διάθεση όλοι να μαθαίνουμε. Έχουμε γίνει όλοι έτσι κι αλλιώς ντετέκτιβ και τα πράγματα είναι μπερδεμένα» συμπλήρωσε ο Νίκος Μουτσινάς.