Η Ταμάρα ήρθε από τη Γεωργία στην Ελλάδα για να βρει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά της. Στις auditions του MasterChef δήλωσε συμμετοχή για να διεκδικήσει μια θέση στο σπίτι. Η Ταμάρα συγκίνησε όταν μίλησε για την απόφαση της να φύγει από τη Γεωργία και να έρθει στην Ελλάδα ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν αναφέρθηκε στην πεθερά της η οποία έφυγε από τη ζωή πρόσφατα. Όπως είπε της μεγάλωσε τα παιδιά της και ήταν για εκείνη σαν πραγματική μάνα.

Η Ταμάρα ετοίμασε ένα παραδοσιακό γεωργιανό φαγητό ώστε να εντυπωσιάσει τους κριτές του MasterChef.

Αφού ήταν έτοιμη η παρασκευή της, ζήτησε από τους κριτές να περάσουν να δοκιμάσουν. Η δοκιμή όμως του συγκεκριμένου φαγητού αποδείχθηκε δύσκολη… αποστολή καθώς είχε συγκεκριμένο τρόπο κατανάλωσης.

Οι κριτές έπρεπε πρώτα να φυσήξουν μέσα στο πουγκί και μετά να ρουφήξουν. Κάτι που δυσκόλεψε αρχικά τον Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος έδειχνε να τα χάνει και κοίταξε τους Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο απορημένος. Οι κριτές μάλιστα, δάκρυσαν από τα γέλια καθώς τα πειράγματα έδωσαν και πήραν.

Τόσο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όσο και ο Πάνος Ιωαννίδης χρειάστηκε να φύγουν για λίγο από το πλατό ώστε να βρουν ένα χαρτομάντηλο και να σκουπίσουν τα δάκρυα χαράς.