Ο Νίκος Μουτσινάς, για άλλο ένα μεσημέρι, υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό στην εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» τη Δευτέρα (17/01) για να τους χαρίσει γέλιο. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, στην έναρξη της εκπομπής αναφέρθηκε στο «ταραγμένο» Σαββατοκύριακο, όπως το χαρακτήρισε.

Μιλώντας για «ταραγμένο» Σαββατοκύριακο, ο Νίκος Μουτσινάς εννοούσε την υπόθεση της Θεσσαλονίκης όπου μια 24χρονη κοπέλα κατήγγειλε πως βιάστηκε ύστερα από prive party σε ξενοδοχείο της πόλης αλλά και στην καταγγελία που έκανε η Ιωάννα Τούνη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram σχετικά με το ποιος διέρρευσε το revenge porn βίντεο.

Το μήνυμα του Νίκου Μουτσινά

«Ήταν ένα σαββατοκύριακο ταραγμένο. Συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολλά γεγονότα, τα οποία συνέβαιναν και πάρα πολύ παλιά, απλά τώρα υπάρχει κάποια παραπάνω δημοσιότητα από τον κόσμο πάντοτε, καθόλου από αυτούς που πρέπει. Υπάρχουν τηλέφωνα να μιλήσετε, δεν χρειάζεται να νιώθετε θύματα. Θα μπορούσε να είναι μια αδύναμη στιγμή της ζωής σας που δεν είχατε τη δύναμη να το αποφύγετε. Πια μπορείτε να το πάρετε όλο στα χέρια σας, τη δύναμη, να μιλήσετε, να βρείτε τη βοήθεια, να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει να τιμωρηθούν και να μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή σας», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόσθεσε: στη συνέχεια: «Σαν εκπομπή δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτό, το καταλαβαίνετε. Κι επίσης δεν μπορούμε να τα λύσουμε όλα οι πολίτες. Έχει περάσει ξαφνικά όλο το κομμάτι στον κόσμο. Είτε λέγεται twitter είτε λέγεται Instagram, γράφει κάποιος κάτι, το κάνει ο άλλος repost για να μαθευτεί. Αλλά ουσιαστικά θα πρέπει να αναλάβει κάποιος άλλος την ευθύνη, υπάρχουν φορείς, ας το κάνουν και ας μας αφήσουν να ζήσουμε ρε φίλε, τρέχουμε σαν τρελοί».