«Πράσινο» φως για 15 ακόμα επεισόδια, πέραν των προγραμματισμένων πήρε η αστεία και τρυφερή κωμική σειρά του Open, «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά». Η σειρά συνεχίζεται σε νέα ημέρα και ώρα, με νέα πρόσωπα,  πολλές ανατροπές και έναν ακόμη κύκλο 15 ξεκαρδιστικών επεισοδίων.

Έτσι, το «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» που μεταδίδεται πλέον κάθε Σάββατο στις 20:00,  θα ψυχαγωγεί το τηλεοπτικό κοινό για 15 επεισόδια επιπλέον των αρχικά προγραμματισμένων.

Παράλληλα, στην ζωή των πρωταγωνιστών της, των Αλέξανδρου Μπουρδούμη, Ευσταθίας Τσαπαρέλη, Χριστίνας Τσάφου, Βασίλη Χαλακατεβάκη, Εύης Δαέλη, Μαριέλλας Σαββίδου, Μιχάλη Πανάδη, Θοδωρή Αντωνιάδη, Χρήστου Σαπουντζή και της Άννας Αδριανού,  μπλέκονται με καινούργιες ιστορίες και γι’ αυτό θα μπουν στην σειρά νέοι χαρακτήρες.

Ήδη έχουμε παρακολουθήσει τους Μπέσυ Μάλφα, Θανάση Βισκαδουράκη και Αργύρη Αγγέλου σε ξεκαρδιστικά μπερδέματα και περιπέτειες, ενώ σύντομα θα απολαύσουμε την συνέχεια της ιστορίας του ψυχολόγου με τον Αργύρη Αγγέλου, καθώς επίσης και νέα επεισόδια με τους Σοφία Πανάγου και Λεωνίδα Καλφαγιάννη. Και έπεται συνέχεια…

Η σειρά έχει την σκηνοθετική ματιά της Μαρίας Λάφη, το σενάριο υπογράφουν οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Γιάννα Κανελλοπούλου, Ζωή Κοίβαρη και η Ρένα Ρίγγα ενώ γυρίζεται από την εταιρία ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.